Főiskolás koromban gyakran többször is megfordultam a kávéházba, aztán később amikor Pesten jártam szintén. Lányom, és feleségem még nem volt ebben a híres cukrászdában, és gondoltam elviszem őket oda, igaz én is már jó régen voltam. A cukrászda nagyon szép, az alkalmazottak kedvesek, a WC tényleg kicsi.
Az árak viszont felháborítottak, pedig nem tartozunk a szegény családok közé. Látogatásunk rövidre sikeredett, mert nem rendeltünk semmit, kiszámoltuk,hogy 3 sütemény meg 3 ásványvíz cappuccino 8000-10000 ezer forint lett volna. Engem felháborított, ez a nagyfokú ár érték aránytalanság.
Sütemények: jó, de messze nem éri el minőségben az árszínvonalat (1000-1500 Ft / szelet). Kiszolgálás: szinten aluli. Egymásnak ellentmondó alkalmazottak, rengeteget kellett várni az elején és a fizetéskor is. A végén két felszolgálónak szóltunk,15-20 perc alatt tudtunk fizetni. Az 'elnézésüket kérem' ismeretlen fogalom volt az alkalmazottak számára.
Feleségemmel mentünk (40-50 közöttiek vagyunk, sokgyermekes család, gyakran járunk étterembe, cukrászdába). Úgy jöttünk ki, hogy még egyszer nem megyünk ide.