Hat éve vacsoráztunk utoljára az étteremben, akkor írtam is értékelést róla. Az eltelt időben semmi nem változott. Hétköznap este jártunk itt, meglehetősen nagy pangás volt, egy időben csak mi ültünk az étteremben, később érkezett két pár.
A kevés vendég nagy előnye a gyorsabb kiszolgálás, az más kérdés, hogy mikor fagyaszthatták le a felszolgált ételeket, napi 8-10 vendég mellett az étlapon levő 40 féle étel lassan fogyhat el. Most is vaddisznó levest ettem, mint hat éve, most roston sült rák következett grillzöldséggel és tócsnival, feleségem zeller krémlevest és olívás csirkét evett. Valamennyi étel jól sikerült, a tócsni kicsit túl olajos volt. . Az árak kedvezőek, itt keveset drágultak, a kerthelyiség kellemes, a kiszolgálás megfelelő. Kedves kertvárosi étterem, nem a ma divatos minimál stílusú bisztrós vonal, nem is túl népszerű, de kellenek az ilyen helyek, ahol felhajtás nélkül lehet egy jót enni.
Először jártunk szimpatikus volt a hely , de mikor 10 perc különbséggel hozták a menüket eléggé furáltuk a férjemmel és a lányommal , a desszertre 3 percet sem kelett várnunk hozzáteszem h nem fagyit kertünk hanem forró rétes meg láva süti , de csak ezután jött a java hétfőn ami velünk történt mindhárman betegek lettünk kivéve a kisebb lányt aki itthon maradt és a legkisebb gyereket aki velünk volt de ő nem evett semmiből . Kajára nem tudunk nézni
Családi összejövetelre vettünk ki egy különtermet, ebben a családi étteremben. Nem cáfolt rá a jó hírére, mert tényleg nagyon barátságos kiszolgálásban volt részünk. Az ételek is nagyon jó ízűek és nagy adagok voltak. Csontlevest kértünk és vegyes körettel rántott húst. A hús szelet akkora volt, hogy majd leesett a tányérról. Záró étel a rendkívül finom somlói galuska volt.
Ez év szeptember elején nagyobb családi ünnepségen vettem részt, ahol semmi nem volt megfelelő, az ételre rengeteget kellett várni, ami ráadásul száraz,langyos, és kevés volt, még az árak ár/érték aránya sem megfelelő. A pincérek lassúak, és talán egy idős pincér kivételével modortalanok.
Valamikor ez az étterem jó volt, mára azonban amortizálódott. A mellékhelyiség tisztasága kritikán aluli. Szóval ezt a helyet senkinek sem ajánlom, rengeteg étterem van még a XVIII. kerületben.
Családi összejövetelre mentünk a Gombás Étterembe, összességében jó volt. Az ételek finomak voltak, frissek, és a külön kéréseket is figyelembe vették. A pincérek kedvesek voltak, bár nagyon elfoglaltak és nagyon sokat kellett várni. A kerthelyiségnek az a fele ahova nekünk terítettek nem étteremi szinvonal volt, inkabb egy elhanyagolt hátsó udvar.
A deszka palló több helyen beszakadt, a fal helyett palánk és kifeszített vászon. Bár az ételek mindenkinek izlettek, lerontotta az élményt a több mint 2 órás várakozási idő és a lehangoló környezet.
A megrendelt ételek finomak voltak, a kiszolgálás kedves. Hangulatában a hely a számunkra már megszokottat hozta. Az ételekre egy kicsit többet vártunk a megszokottnál, de minden friss volt. Ár érték arányban elfogadhatónak mondanám a helyet. Sajnos a parkolással voltak gondok, de ez átmeneti probléma volt csupán.
Sajnos az értékelésből nem tudom kihagyni a pontozást. Szörnyűnek nem nevezném, de igen lesúlytó dolog, ha az ember zárás elúőtt egy órával betér, az étterem kong az ürességtől, és közlik, hogy zárva vannak. Ez egy részt nagy tiszteletlenség a vevővel szemben, más részt egyébként szabálytalan is, mert a meghirdetett rendes nyitvatartástól eltérő időpontokat előre jelezni kellene.
Ha máshogy nem, legalább a neten kiírni, hogy "figyelj pubi úgyis akkor zárunk amikor akarunk". Egy másik hozzászólásomra azt válaszolták ha nincs vendég előbb zárnak, ez azért érdekes, hogy egy szolgáltató egy hasraütéssel kitalálja, hogy na akkor most zárunk, és kész. Nem tudom mit kaptunk volna minőségben ha mégis itt tudtunk volna maradni, de gyanus, hogy nem volt semmilyen rendezvény, pedig az aznapi majd 100 km-es hazafelé utunkon nem találtunk olyan normális éttermet ahol épp ne tartottak volna esküvői vagy más összejövetelt. Lehet mások tudják amit mi nem tudtunk meg.
Az étterem egy családi házban került kialakításra és az igények növekedésével fokozatosan bővítették. Az étteremben több kisebb-nagyobb terem, szoba található. A berendezés retró. A bennünket kiszolgáló idős pincér gyors, udvarias és kedves volt. A megrendelt ételek korrektül elkészítettek, különösebb meglepetést nem okoztak.
Többször megfordultunk az étteremben, 4 éve már írtam értékelést róla. Megbízható, kellemes helynek tartottuk, kiemelkedő élmény nélkül. Legutóbb egy augusztusi hétköznap este a házassági évfordulónk alkalmából tértünk be vacsorázni, és a mostani étkezés végre túlemelkedett a jó szinten.
Vaddisznó levest ettem, és után fóliában sült sertésbordát tormás sonkával töltve sült hagyma ágyon, mindkét fogás egészen kiváló lett, az adagok bőségesen nagyok, így az ár érték arány is javult. A kerthelyiség a nyári melegben hangulatos, bár a berendezés bizonyos elemeire kisebb felújítás ráférne, az étterem egyébként is a 80-as 90-es évek hangulatát tükrözi, mikor az igazi fénykorát élte.
1181Budapest, Dobozi u. 70.
06 30 143 1555
Szolgáltatások
csoportokat szívesen fogad rendezvényhelyszín zártkörű rendezvény lehetősége