Gombás Étterem Budapest

3,9Kiszolgálás
3,5Hangulat
3,8Ár / érték
3,7Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány

Gombás Étterem Budapest vélemények

2017. január 30.családjával járt itt
Családi ebédre jöttünk össze az étteremben. Maga az étterem kissé retro, de ez nem ront semmit a hangulaton. Az adagok hatalmasak és nagyon ízletesek. Összesen 5-en voltunk, az 5 főből hárman ettünk levest is. Nagyon tetszett, hogy a nagymama húslevesét piros zománcos kis lábosban tálalják.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 83 városban járt márFelfedező - 102 helyen első értékelőNépszerű író - 988 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagság
Kiváló 2018. augusztus 18.a párjával járt itt
Többször megfordultunk az étteremben, 4 éve már írtam értékelést róla. Megbízható, kellemes helynek tartottuk, kiemelkedő élmény nélkül. Legutóbb egy augusztusi hétköznap este a házassági évfordulónk alkalmából tértünk be vacsorázni, és a mostani étkezés végre túlemelkedett a jó szinten.
Gombás Étterem Budapest - EgyébGombás Étterem Budapest - EgyébGombás Étterem Budapest - Külső képGombás Étterem Budapest - BelsőGombás Étterem Budapest - Étel/italGombás Étterem Budapest - Étel/italGombás Étterem Budapest - BelsőGombás Étterem Budapest - Étel/ital
2014. július 13.a párjával járt itt
2014. januárjában voltunk legutóbb az étteremben. A kiszolgálás udvarias és kedves , az ételek választéka megfelelő , a választott ételek minősége jó színvonalú volt. Tulajdonképpen semmire nem lehetett panasza a vendégnek, de valami mégis hiányzott, minden jó volt, de semmi nem volt kiemelkedő.
Kiváló 2022. augusztus 27.a párjával járt itt
Egyszerűen fantasztikus!
Imádom, 1990 óta ide járok!

Szeretem a Gombást és tisztelem, amit csinálnak évek óta! Le a kalappal előttük!

Mindenkinek szívből ajánlom! ! !

Idősebb pincér nagyon jó fej, kedves, figyelmes egy igazi szakmabeli! ! ! Nálam ilyen emberek dolgoznának, semmi problémám nem lenne!

Gyertek és próbáljátok ki! ! !
Gombás Étterem Budapest - Étel/ital
Szörnyű 2016. május 17.családjával járt itt
Sajnos ide kellett jönni,mert egy héttel a ballagás előtt máshol nem volt hely! Ez már gyanús lehetett volna!
Voltunk anyuval itt,akkor a névnapját ünnepeltünk,nagyon sokat kellett várni,de mivel rég volt és máshol nem volt hely,ezért adtunk még egy esélyt az étteremnek!
Hát szégyellem magam a család nevében,hogy egy ilyen koszos,retro étterembe kellett jönni!
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 35 városban járt márFelfedező - 59 helyen első értékelőNépszerű író - 121 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 165 feltöltött kép
Átlagos 2013. április 15.gyerekekkel járt itt
Vasárnapi nagy családi összejövetelen voltunk itt. Egy különteremben kaptunk helyet, a pincérek nagyon figyelmesek voltak és az ételeket is gyorsan megkaptuk, minden finom volt, és elég nagy adagok is voltak. A gyerekek ugyan kicsit nyűgösek voltak, de szerencsére a teraszon, illetve a mellette elterülő nagy zöld területen és a kis játszótéren kimozoghatták magukat.
Kiváló 2024. augusztus 20.a párjával járt itt
Hat éve vacsoráztunk utoljára az étteremben, akkor írtam is értékelést róla. Az eltelt időben semmi nem változott. Hétköznap este jártunk itt, meglehetősen nagy pangás volt, egy időben csak mi ültünk az étteremben, később érkezett két pár.
Még több kép (5 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 45 városban járt márFelfedező - 36 helyen első értékelőNépszerű író - 83 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
Gyenge 2019. május 20.a párjával járt itt
Sajnos az értékelésből nem tudom kihagyni a pontozást. Szörnyűnek nem nevezném, de igen lesúlytó dolog, ha az ember zárás elúőtt egy órával betér, az étterem kong az ürességtől, és közlik, hogy zárva vannak. Ez egy részt nagy tiszteletlenség a vevővel szemben, más részt egyébként szabálytalan is, mert a meghirdetett rendes nyitvatartástól eltérő időpontokat előre jelezni kellene.
Kiváló 2017. január 29.gyerekekkel járt itt
Édesanyám 70.születésnapját ünnepeltük.
Nagyon jól éreztük magunkat, mindennel meg voltunk elégedve.
Ezúton is szeretném megköszönni az étterem minden dolgozójának
hozzáállását,segítőkészségét amivel hozzájárultak az ünnep sikeréhez!
Mindenkinek ajánlom!
Köszönettel: Szabó család
Gombás Étterem Budapest - Belső
Gyenge 2014. június 5.gyerekekkel járt itt
Visszatérő vendégek voltunk sok évig. A személyzet kedves, előzékeny.A gyermekekre odafigyelnek, kifestőt, ceruzákat hoztak. Ám az ételek minősége romlott. Mikor utoljára voltunk április végén, az ételek nagyon el voltak sózva, a hús mócsingos volt, az ételadagok pedig nagyon kicsik voltak..