Amennyiben Ön egy hangulatos, eldugott zugot keres, és meghitt, családias légkörben, szívesen elfogyasztana néhány igazán házias, ízletes fogást, a Harapó Mókus Vendéglő a tökéletes választás. Harapjon be hozzánk! Várjuk sok szeretettel!
A Harapó Mókus sajnos valóban eldugott helyen van, mi is csak véletlenül bukkantunk rá. Születésnapot tartottunk az étteremben, kedves, családias környezetben. Ottjártunkkor teltház volt, így elég sokat kellett várnunk a rendelésünkre, de beszélgetéssel elütöttük az időt. Az ételek nagyon finomak voltak és az adagokra sem lehetett egy szavunk sem.
A felszolgálók udvariasak, kedvesek, és rengeteg munkájuk és a nagy pörgés ellenére is annyi időt fordítottak ránk, amennyit csak tudtak. Készségesen csináltak a családról több közös fényképet is, végig mosolyogtak, jókedvűek voltak. Köszönjük szépen!
Ezen a helyen kértem meg a párom kezét. Az étterem kinézete igényes, otthonos és a környékből abszolút nem gondolná az ember hogy ilyen étterem lapul ott. A személyzet maximálisan profi és kedves volt. Mindent megtettek hogy a lehető legjobb élménnyel távozzunk és eszünkbe se jusson más étterem ezek után.
- hangulatos hely - udvarias felszolgálók - az ételek finomak voltak - a 2 személyes tál inkább 1,5 személyes volt... tehát mennyiségi problémáink voltak az árához képest... (2 egyszemélyes adaggal jobban jártunk volna) - a desszert (Mókus palacsinta) nagyon finom volt - az online asztalfoglalás jól működött
Rendszeres visszajárók vagyunk. Nagyon magas szinvonalú a kinálat az ételek nagyon jóizüek,az adagok megfelelők, a személyzet kiemelkedően kedves és szolgálatkész. Ötletesek az újabb és újabb invitálások,nagyszerü a lebonyolitásuk is. Sokkal de sokkal komolyabb értékelést érdemelne!
Sokszor jártam már a Harapó Mókusban, és egyszer sem bántam meg, sőt! Az tetszik igazán ebben az étteremben, hogy mikor belépek, mindig azt érzem, hogy milyen otthonos hangulata van és e mellett az étlap milyen különleges ételeket vonultat fel. Mindig finom- és bőségeset ételadagot ettünk, és ezek után is vissza fogunk térni. Köszönjük!
Én rosszul választottam az ételnél, nem az én ízvilágomnak való volt, de a kiszolgálás, a kedvesség és az udvariasság mindenért kárpótolt. Viszont az ételek mind finomak, csak én nem szeretem az új ízeket. Normál árkategóriájú. A hátránya, hogy eldugott helyen van, főleg az étterem minőségéhez képest.
Az itthon szokásoshoz képest sokkal érdekesebb, különlegesebb a választék (a magyar ízvilágon alapvetően belül maradva), nagyon finoman főznek, kedves a kiszolgálás. Eldugott és nem kimondottan elegáns, de barátságos hely, családi kiruccanáshoz ideális. Nem olcsó, de nem is drága. Egy évben többször is megfordulunk itt.
A remek konyha megfogott, megtartott. Visszatérő vendégek lettünk. A személyzet családtagként fogad, mindig különös figyelmességgel foglalkoznak nem csak velünk, hanem az összes vendéggel. Emlékeznek apró szokásainkra, kedvenc italainkra. Lehet ez minimum követelmény, de sok helyen nem tapasztaltam. A konyha remek, sokféle étel közül választhatunk.