A telefonos helyfoglalásnál jelezte már az étterem alkalmazottja, hogy aznap este egy esküvő lesz náluk, ezért 4 órakor fognak zárni. A teraszról szép kilátás nyílik a tóra. Az ételek nem voltak igazán különlegesek, de nem is a teljesen szokványos fogásokkal találkoztunk csak. 3 féle átlagos leves közül lehetett választani (gyümölcsleves pirított mandulával, húsleves csigatésztával, tárkonyos raguleves). A hidegtálak és előételek kínálata elég széles volt: csípős cheddar sajtfalatok, spenótos sügér, kacsahúsos pite korianderes uborkával, sült csirkemell szeletek, sokféle saláta, zöldsaláták. Sokból keveset kóstoltam, ezek elég jól fűszerezettek, finomak, frissek voltak. A főételek között a harcsa kapribogyó mártásban szintén jó ízű volt, de a halat szétfőzték. A hátszín szeletek vörösboros gomba raguval, a húst kissé túlszárították és voltak benne rágós, zsírosabb részek is. A kemencés tarja grillezett puliszkával és gyöngyhagymával, összességében talán ez ízlett a legjobban. A feta sajtos jércemellet és a rántott májat már nem volt kapacitásom letesztelni. A dijoni mustáros pulykamell héjában sült krumplival szintén nem egy eget rengető ötlet, de elég ízletes volt. Desszertek között somlói galuska és 3 féle sütiszelet közül lehetett választani (szilvás pite, tökös-mákos rétes, karamellás túrótorta), ez utóbbi volt talán a legjobb, de ez sem kimagasló, a másik 2 fajtát eleve nem szeretem. A somlói kicsit édes volt szerintem. A gyümölcssalátában 90%-ban csak almakocka volt, és néhány szőlőszem, amit a vendégek elég gyorsan leettek. A friss gyümölcsök között a ribizli nagyon finom, érett volt, de ez inkább csak dekoráció volt a mennyiségéből ítélve. Összességében a választék sokkal kisebb, mint pl. a Trófea láncnál, viszont a minőség szerintem egy fokkal jobb. Árban nem olcsó hely, az á la carte árak elég magasak, de így a menü áron még elfogadható. Italokkal 5750 Ft, italok nélkül 4150 Ft a Sunday Brunch/fő, de a 6 éven aluli gyerekek részére ingyenes. Az italok ára elég "húzós", a 0,75 l-es víz 1280 Ft, és csak San Pellegrino-t lehet kérni (ha italos menüt kér valaki, ahhoz viszont Margitszigeti vizet adnak). 1,5 dl Takler Bikavér 1. 500 Ft. 1 kis üveges Cappy 480 Ft. Szervizdíj nincs. Nagyon tetszett, hogy gondolnak a gyerekekre, 2 hölgy kifejezetten a gyerekekre vigyázott és foglalkozott velük, rajzoltak, meséltek nekik, és egy ugrálóvár is van bent. Még a mosdóba is kikísérték a kisebb gyerekeket és nagyon kedvesen bántak velük! A mosdó tiszta, kulturált volt. A kiszolgálás kissé kaotikus volt, sok volt a felszolgáló, de közülük többen egymással beszélgettek és nem igazán a vendégekkel voltak elfoglalva, pedig túl sok feladatok az üres tányérok begyűjtésén és az italok kihozatalán kívül nem akadt. A telefonon mondottakkal ellentétben már fél 3-kor elkezdték a zárást, ami abban nyilvánult meg, hogy a felszolgálók és a recepciós is elkezdtek enni (szintén a svédasztalról), amivel nekem nem volt problémám, mi addigra már egyébként is végeztünk az étkezéssel, viszont voltak más vendégek, akik akkor még az előételnél jártak. A fizetéskor találkoztunk az étterem vezetőjével, aki nagyon kellemes benyomást tett ránk, beszélgettünk pár mondatot az esküvőről és a forgalomról. Nem teljesen pozitív az összkép, de a negatívumok ellenére is ajánlom a helyet.