Családunkkal ebédelni voltunk az étteremben. Testvéremék ajánlották a helyet, mert nem nagyon szerettük eddig az indiai ételeket. Azonban ezen a helyen olyan finom ételeket ettük, hogy megbeszéltük, hogy többször is elmegyünk oda enni. Udvarias és barátságos volt a felszolgáló. Az italokat azonnal kihozták, az ételekre sem kellett sokat várni.
Sokszor voltunk már itt, elmondható, hogy a legigényesebb kialakítású indiai Budapesten. Igaz, ez azzal is jár, hogy kevésbé autentikus külsőre, de nem lehet rossz, mert mindig sok az indiai vendég is. Szerintem az adagok bőven elegek, sőt, az árak megfelelőek. Mi már több párt vittünk ide magunkkal, és eddig mindenki meg volt elégedve. Asztalt foglalni ajánlott, mert csúcsidőben eléggé telt ház szokott lenni.