2 szinten szépen megterített kényelmes asztaloknál lehet helyet foglalni, a galériaszinten az egyik oldalon puha párnás, kicsit kuckós, és emiatt szerintem sokkal hangulatosabb is a berendezés. Bár elvileg van légkondicionálás, ennek hatását, főleg a galárián nem igazán érezni. Évek óta van náluk hétköznap ebédmenü, aminek az ára azért folyamatosan kúszik felfelé, ottjártamkor leves + komplett főétel 2. 200 Ft, csak főétel, de köretekkel 1. 900 Ft-ba kerül, amiben ital nincs benne, azaz nem tartozik az olcsó menüs helyek közé. Bár a facebook oldalukon 1-1 napi menüt (vega vagy csirkés) hirdetnek meg, valóságban az egész heti menüből bármelyiket lehet választani. A 2 féle leves közül curry csirkeleves vagy lencsekrémleves (Mulligawtany) - én az utóbbit választottam. Öblös tányérnyi méretű enyhén, de azért karakteresen fűszerezett és rizs van benne. Az asztalra kihelyezett rotit el is lehet mellé ropogtatni. A főételek közül a Murg Makhanwalla-t választottam, ami csirkemell darabok roston sütve, vajas-paradicsomos mártásban főzve, egyáltalán nem csípős. Mellé köretként érkezett Plain Naan - tandoor kemencében sütött indiai lepány -, basmati rizs, Kachumber, azaz friss vágott vegyes saláta (uborka, paradicsom, lilahagyma) és egy adag köményes sült krumpli, amit én eléggé "testidegennek", a többi ételhez nem igazán illőnek éreztem. Összességében ez egy elég kiadós ebéd, de azért húsból nincs olyan sok az adagban, a köretekkel viszont nem spóroltak. Egy üdítővel és borravalóval együtt 2700 Ft-ot fizettem, szervizdíj nincs. A konyha autentikus voltát mi sem bizonyítja jobban, hogy egy busznyi indiai vendég is érkezett, akik számára svédasztalt készítettek a földszinten.