Torkos csütörtök alkalmával voltunk egy négy fős baráti társasággal. Mindannyian másféle ételt rendeltünk, és mindenki elégedett volt a magáéval. Én libát kértem, krumplis 'tócsni' szerűséggel /nem tudom a nevét/ szolgálták fel és nagyon finom volt.
Ezt követte a desszert, szintén négy félét kértünk, mondhatom, hogy én még ilyen finom házi krémest talán nem is ettem még, mint amit itt szolgáltak fel. A helyben főzött sör kiváló volt, kiszolgálás gyors, kedves, udvarias. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, a felszolgált étel számomra elegendő volt, máshol azonban szoktam maradékot hagyni, itt megbírtam enni az utolsó morzsáig, és a többiek is.
A karácsonyi vásárlási roham és készülődés közepette elcsentünk egy kis időt a családdal a feltöltődésre . A '80-as évek végén jártam már itt többször is ,de úgy hozta a sors , hogy csak most vetődtünk ismét ide . Korábban is jó véleménnyel voltam a helyről , bár akkor a Vendéglátóipari Főiskolával jártunk itt és ez azért nem ugyan az mint privát vendégként .
Arra készültem , hogy mint annyi hely az évtizedek alatt vagy sokat veszített a színvonalából - minden szinten - vagy nagyon elkényeztetett hely lett a külföldi vendégek okán . Igen kellemes meglepetés volt számomra - , hogy bár hétköznap kora délután , ráadásul egy olyan időszakban voltunk ott amikor mindenki inkább az ünnepi készülődéssel van elfoglalva sem étterembe járással - a fogadtatás . Figyelmes felszolgáló kedves nem unszolós ajánlásai az ételeket és a sz italokat illetően is fokozták a hangulatunkat . Régen nem tapasztalt érzés volt , hogy itt Vendégnek tekintettek és nem egy letudni való munkafázis , potenciális lenyúlási alany voltunk. Az étel kellőképpen tálalva , felszolgálva . Ízletes , finom falatokat kaptunk. Minden amit rendeltünk megérte az árát , a fogadtatás és a kiszolgálás miatt is szíves jövünk máskor is .
Egy hétköznap betértünk ebbe az étterembe egy jó vadast enni.A pincértöl meg is rendeltük.Nagysokára ki is hozták.Hát mit ne mondjak elég kis adag volt.A hus kb.5 dkg egy kis zsemlegomboccal.Éhesebbek voltunk utánna mint elötte.Ebbe az étterembe biztos hogy többet nem megyünk vissza.
Hangulatos, elegáns hely ugyanakkor az otthonosság érzetét kelti. A halászlé és a parajjal töltött gombafejek rizzsel egyaránt nagyon finom volt, a jegeskávé úgy szintén. A kiszolgálás diszkréten figyelmes és gyors. Barátnőim hosszas tanácskozás után választották az éttermet. jó választás volt. Ha Budapesten járok visszatérek és barátaimnak is nyugodtan ajánlom.
Céges összejövetel alkalmából volt szerencsém eltölteni pár órát az étteremben. Az este nagyrészben a sörözésről szólt, az ételekből csak a hideg paraszttál kipróbálásáig jutottunk. A felemelő élmény a 4 vagy 5 literes kupaféleség volt, amit egy asztaltársaság kedvére csapolhatott magának.
1092Budapest, Kinizsi u. 30.
06 1 215 9792
Szolgáltatások
légkondícionált helyiség vegetáriánus ételválaszték élő zene gyerekmenü kisállat bevihető széles borválaszték táncos hely