Jó hangulatú belső tér, nagyon finom ételek, maximálisan udvarias kiszolgálás. Igazán jó választás volt , hogy itt ünnepeltük a lányom születésnapját. Biztos, hogy máskor is jövünk. Nem kellett sokat várni a vacsorára, minden tökéletes volt, de a báránycomb vitte a pálmát. Csak gratulálni tudok!
Mondtam is magamnak, hogy ha már a Ruttkai szoborhoz megyek a Pozsonyi útra, nem ártana itt ebédelni valahol a környéken, térkép megnéz, éttermeket elemez, ittjartam megnéz, hát a Kiskakukk tűnik a legesélyesebbnek. Így is lett. Az utcán a sarki építkezés pora száll, hát inkább nem a teraszra ültem, hanem be.
Kiszolgálás gyors, pontos, minőségi, én fejből mondtam, amit már kint kinéztem magamnak, perceken belül érkezet is a maceszgombócos húsleves. És ismerjük el, nagyon finom volt. A másodiknak kacsát gondoltam, hagymás törtburgonyával, nem kellett sokat várni arra sem. Közben eltöprengtem azon, hogy amott egy nagy kerek asztalnál pedigrés orosz maffiózók hangoskodtak a jellegzetes szőke és fiatal macáikkal, kint a sarkon meg ukrán segédmunkások szívták a port, hát sorszerű és szimbolikus volt. . . A kacsa remek volt, ráfeküdt a hiányzó oldalával a párolt káposzta-törtkrumpli ágyra, megadta magát és várta, hogy megegyék. A kacsa előtt - ahogy azt kell - kicserélték a késemet steak késre, ráadásul a magához a kacsához is kaptam egy újabbat. Komótosan elmajszoltam az ebédet és közben buzgón dicsértem az Urat, hogy az ötödik napon megteremté a kacsát párolt káposztával. Mivel nem volt kedvemre való csapolt sör, bár ettől még igényesnek nevezném a kínálatot, ezért bodzás limonádét küldtem a kacsa után, hogy mártózzon benne.
Egy vasárnapi családi ebédet töltöttünk az étteremben. Az ételek kiválóak és bőségesek voltak, a pincér nagyon készséges, az étlapon nem szereplő összeállítás esetében is. Az árak normál belvárosiak, 6 főre, ahol 5 főnél volt előétel, főétel, desszert, és 1 fő csak főétel, szeszes ital nélkül 60 ezer.
Minden nagyon finom volt, kivétel a kávé, az nagyon nem. . . Az egyetlen gond a hellyel a parkolás, de ez nem az étterem hibája, úgyhogy csak ajánlatként, aki ide megy, az vagy tömegközlekedjen, vagy szánjon rá 20-30 percet, mire hétvégén helyet talál :(
Többször jártunk az étteremben és mindig elégedetten távoztunk! Én a sóletre esküszöm! , az valami fenomenális! A férjem evett kacsát szerinte az is isteni finom volt. Rokonokat is elvittünk magunkkal ők is maximálisan elégedettek voltak mint az ételek minőségével mennyiségével és a kiszolgálással is. Ez egy nagyon magas szinvonalú étterem minden szempontból!
Másodszor járunk a Kiskakukkban, néhány év kihagyása után. Egy meleg májusi estén kint foglaltunk helyet. A kiszolgálás kitünö, udvarias és gyors. Mi ropogós libacombot rendeltünk, kitünö volt, az adag böséges, és szüzérméket nyárson,szintén kiváló volt. Ha legközelebb jövünk, a borkinálatot teszteljük majd, most meleg este lévén sört fogyasztottunk. Egy olyan étterem, amelyet gyakrabban fogunk látogatni.
Most először jártunk a Kiskakukkban, pedig már régóta terveztük meglátogatni ezt a patinás éttermet. A hangulat és a miliő kicsit olyan, mintha a 30-as években megállt volna az idő. A falon az öreg kakukkos óra időnként szolidan jelzi az idő múlását, még ha nem is pontosan. Ez persze nem baj, sőt, nagyon érdekes és izgalmas is egyben.
A kiszolgálás is a régi időket idézi, igen figyelmes és udvarias. Az ételekre sem lehet panasz, hozza az elvárt színvonalat, finomak, szép tálalással, megfelelő adagokkal. És az árak sincsenek elszállva. Talán egy kis merészség a főételekre elkelne, de a desszertek mindenért kárpótolnak. Csak azok miatt is érdemes betérni mondjuk egy kávéra ide.
Igazi hangulatos hely, kellemes atmoszférával és barátságos kiszolgálással. A kiszolgálást emiatt volt jó, mert egyébként összekeverték a kért ételeket (de ez persze máshol is előfordul). Az ételek között nem sok valódi különlegesség van, inkább a szokásos fogások. De a választék amúgy nagy.
Sajnos a köretet egy kicsit lespórolták, lehetett volna több, és a leves sem volt valami nagy adag. Az árak nem alacsonyak, ez tehát egy átlagos ár/érték arányhoz elég. Az ételek hamar elkészültek és jó ízűek voltak. Ajánlható hely.
Egy elég magas árkategóriás 103 éves étterem, ami ad a hagyományokra, - klasszikus belsőépítészet, bútorok, étlapon fellelhető hagyományos ételek (gulyásleves), de a modernség is jelen van, a különlegesebb ételekben. Sajttal töltött lazac saláta, ami isteni finom, vagy a a lazac steak. A kiszolgálás igazán figyelmes.
Sőt rugalmas is, a csirkemell csíkok krumplipürével, lehet rántott csirkemell rizzsel:) Mivel a gyerekek így szeretik, így csinálták meg. Igazán ajánlható étterem.
Kétszer is volt alkalmam az étteremben enni. A pincérek udvariasak és tisztelettudóak voltak. Az ételek nagyon finomak, frissek voltak. Meglehetősen nagy választékból lehet válogatni. Ár-érték arányban átlagos pesti árakkal dolgoznak, ami az étterem színvonalát tekintve egész jó! Nyugodt szívvel tudom mindenkinek ajánlani!
Tegnap este gondoltuk kipróbálunk valami olyan helyet ahol még nem jártunk. Felcsaptuk hát az internetet és a párom Nyugati téri munkahelyéhez közel kerestünk valami hangulatos, családias helyet terasszal. Így esett a választásunk a Kiskakukkra. Nem kellett csalódnunk. Nagyságrendileg azt kaptuk amire számítottunk.
A teraszon nagyon hangulatos volt, még a troli sem zavarta a vacsoránkat. A pincérek kedvesek, segítőkészek voltak és mindig a közelben volt valaki, nem kellett órákat várni arra, hogy felvegyék a rendelést. Az ételek minősége jó volt, talán a marhahús volt egy kicsit inasabb a kelleténél, de ilyen finom kacsamellet, házi krokettel kevés helyen kapni. Árfekvésben lehetne egy kicsit olcsóbb, de összességében azt gondolom, hogy a környéket tekintve jónak mondható.