Jó hangulatú belső tér, nagyon finom ételek, maximálisan udvarias kiszolgálás. Igazán jó választás volt , hogy itt ünnepeltük a lányom születésnapját. Biztos, hogy máskor is jövünk. Nem kellett sokat várni a vacsorára, minden tökéletes volt, de a báránycomb vitte a pálmát. Csak gratulálni tudok!
Mondtam is magamnak, hogy ha már a Ruttkai szoborhoz megyek a Pozsonyi útra, nem ártana itt ebédelni valahol a környéken, térkép megnéz, éttermeket elemez, ittjartam megnéz, hát a Kiskakukk tűnik a legesélyesebbnek. Így is lett. Az utcán a sarki építkezés pora száll, hát inkább nem a teraszra ültem, hanem be.
Kiszolgálás gyors, pontos, minőségi, én fejből mondtam, amit már kint kinéztem magamnak, perceken belül érkezet is a maceszgombócos húsleves. És ismerjük el, nagyon finom volt. A másodiknak kacsát gondoltam, hagymás törtburgonyával, nem kellett sokat várni arra sem. Közben eltöprengtem azon, hogy amott egy nagy kerek asztalnál pedigrés orosz maffiózók hangoskodtak a jellegzetes szőke és fiatal macáikkal, kint a sarkon meg ukrán segédmunkások szívták a port, hát sorszerű és szimbolikus volt. . . A kacsa remek volt, ráfeküdt a hiányzó oldalával a párolt káposzta-törtkrumpli ágyra, megadta magát és várta, hogy megegyék. A kacsa előtt - ahogy azt kell - kicserélték a késemet steak késre, ráadásul a magához a kacsához is kaptam egy újabbat. Komótosan elmajszoltam az ebédet és közben buzgón dicsértem az Urat, hogy az ötödik napon megteremté a kacsát párolt káposztával. Mivel nem volt kedvemre való csapolt sör, bár ettől még igényesnek nevezném a kínálatot, ezért bodzás limonádét küldtem a kacsa után, hogy mártózzon benne.
Egy vasárnapi családi ebédet töltöttünk az étteremben. Az ételek kiválóak és bőségesek voltak, a pincér nagyon készséges, az étlapon nem szereplő összeállítás esetében is. Az árak normál belvárosiak, 6 főre, ahol 5 főnél volt előétel, főétel, desszert, és 1 fő csak főétel, szeszes ital nélkül 60 ezer.
Minden nagyon finom volt, kivétel a kávé, az nagyon nem. . . Az egyetlen gond a hellyel a parkolás, de ez nem az étterem hibája, úgyhogy csak ajánlatként, aki ide megy, az vagy tömegközlekedjen, vagy szánjon rá 20-30 percet, mire hétvégén helyet talál :(
Többször jártunk az étteremben és mindig elégedetten távoztunk! Én a sóletre esküszöm! , az valami fenomenális! A férjem evett kacsát szerinte az is isteni finom volt. Rokonokat is elvittünk magunkkal ők is maximálisan elégedettek voltak mint az ételek minőségével mennyiségével és a kiszolgálással is. Ez egy nagyon magas szinvonalú étterem minden szempontból!
Egy elég magas árkategóriás 103 éves étterem, ami ad a hagyományokra, - klasszikus belsőépítészet, bútorok, étlapon fellelhető hagyományos ételek (gulyásleves), de a modernség is jelen van, a különlegesebb ételekben. Sajttal töltött lazac saláta, ami isteni finom, vagy a a lazac steak. A kiszolgálás igazán figyelmes.
Sőt rugalmas is, a csirkemell csíkok krumplipürével, lehet rántott csirkemell rizzsel:) Mivel a gyerekek így szeretik, így csinálták meg. Igazán ajánlható étterem.
A Kiskakukk emblematikus étterme Budapestnek a Pozsonyi úton. A viszonylag alacsony hőmérsékletre tekintettel a terasz üres, odabent azonban nagy a nyüzsgés. Sehol egy hely, de bíztatást kapunk, vélhetően a tulajdonostól, aki éppúgy kiveszi a részét a felszolgálók munkájából, mint a villámgyorsan cikázó pincérek.
Elégedett vendég-arcok tesznek kiváncsivá minket. Hamarosan kerül asztal is és az étlapra sem kell sokáig várni. Első kérdés, mint a legtöbb helyen: mit kérünk inni. Már meg sem kisérelem felhívni a figyelmet: italt az ételhez szokás rendelni. Van viszont belga sör. Jó pont. A rendelt fogások a teltház ellenére gyorsan érkeznek, a mosolygós "főnök" udvariasan teszi elénk a finomságokat. A tapsztalat, hogy itt nincs semmi "átértelmezve". Itt minden az ami. És - többek között - ez adja az étterem kisvendéglő-hangulatát. (remélem nem sértek ezzel senkit) A vendégek között sok a külföldi, s a hangulatukból azt érzékelem, hogy ők is így gondolják. Jókedvűen indulunk útnak a hűvös éjszakában. Bakos L.
Rendszeresen járunk ebbe az étterembe néhány havonta már évek óta, családdal és munkatársakkal is. A kiszolgálás udvarias, professzionális, de ugyanakkor személyes. Az ételek jó minőségű alapanyagokból készülnek, ízletesek, finomak, évek óta tartják ugyanazt a magas színvonalat. Kicsit régies monarchiabeli hangulata van számomra a helynek.
Céges vacsorára a különterembe szoktunk menni, és lehetőség volt előre megadni a rendelés egy részét, így nem kellett sokat várnunk. Az árak az átlagnál magasabbak.
Távolba szakadt, távoli rokonság megismeréséhez választottuk a Kiskakukkot. A különtermet adták használatba szombat délelőttre, mely ebédidőbe nyúlt, nagyot ettünk, remek hangulatban. Visszafogott elegancia, különösen tetszett a falak borítása. Ausztráliában élő távoli rokonságnak sem volt alkalma panaszra, hisz odafigyelő személyzettel volt dolguk.
Másodszor járunk a Kiskakukkban, néhány év kihagyása után. Egy meleg májusi estén kint foglaltunk helyet. A kiszolgálás kitünö, udvarias és gyors. Mi ropogós libacombot rendeltünk, kitünö volt, az adag böséges, és szüzérméket nyárson,szintén kiváló volt. Ha legközelebb jövünk, a borkinálatot teszteljük majd, most meleg este lévén sört fogyasztottunk. Egy olyan étterem, amelyet gyakrabban fogunk látogatni.
Most először jártunk a Kiskakukkban, pedig már régóta terveztük meglátogatni ezt a patinás éttermet. A hangulat és a miliő kicsit olyan, mintha a 30-as években megállt volna az idő. A falon az öreg kakukkos óra időnként szolidan jelzi az idő múlását, még ha nem is pontosan. Ez persze nem baj, sőt, nagyon érdekes és izgalmas is egyben.
A kiszolgálás is a régi időket idézi, igen figyelmes és udvarias. Az ételekre sem lehet panasz, hozza az elvárt színvonalat, finomak, szép tálalással, megfelelő adagokkal. És az árak sincsenek elszállva. Talán egy kis merészség a főételekre elkelne, de a desszertek mindenért kárpótolnak. Csak azok miatt is érdemes betérni mondjuk egy kávéra ide.