Kedves kiszolgáló lányok,ízletes magyaros ételek. Tiszták az asztalok ,az illem helységek tiszták voltak volt szappan és kéztörlő is. Ár érték arányban verhetetlen gyorsétterem kategóriában. Egyet ne feledjen senki ez nem a Hilton,az árak sem olyanok! Hanem gyorsétterem ,ahol gyorsan meg lehet kapni amit kér az ember nem kell órákat várni az ételekre.
Ha Budapesten járunk és megéhezünk végül mindig a Lecsóra esik a választás. Ízletes,magyaros ételek széles választéka korrekt kiszolgálás,ár-érték arány helytálló,ráadásul éttermeknél ritkán tapasztalható hűségprogram keretében minden tizedik étkezés ingyenes. Vidékieknek, főleg akik vonattal érkeznek közel a Nyugati pályaudvar. Nem véletlen,hogy mindig sok a vendég ,ami garantálja a friss alapanyagokat.
Párommal és baráti társasággal is voltunk itt, az ételek finomak, a magyaros ízek vannak előtérbe, kicsit menzai koszt, de Pesten talán az egyik legolcsóbb hely, megközelítés szempontjából tökéletes helyen fekszik. A személyzet tevékenysége átlagos, a felső emelet este ideális baráti társaságnak, viszont pároknak azért más helyet ajánlanék, de összességében ajánlani lehet a helyet.