Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A nyári szezonban leköltözött az egész étterem a stábbal együtt a Balatonra, de szeptemberben visszatértek, és új étlappal is jelentkeztek. A kínálat pár hetente változik, 6 leves, illetve előétel, 6 főétel és 3 desszert közül lehet választani, amelyek közül 6-7 tartozik bele az alapáras fogásokba, de vannak feláras ételek is (pl. pisztrángkaviár, sült kacsamáj, rókagomba, szürkeharcsa, wagyu marha). De szerintem simán érdemes az alapáras fogásokat is kikérni, azok sem fognak csalódást okozni. Az én 3 személyes ebédem így alakult: előétel garnélatatár, brokkolini, feketekagyló; a főétel mangalica tarja, zöldbabbal és hagymás törtburgonyával, a desszert citrom, homoktövis meringue. A konyha egy fotocellás üvegajtó mögött található, amikor a pincérek bemennek a fogásokért, akkor adódik pár pillanat bekukkantani, már ha olyan asztalt választ az ember, ami arrafelé néz. Én olyat választottam. A berendezés egyszerű, letisztult, de azért elegáns, nem fapados. A pincér lány egy tünemény! A mák motívum frappánsan, visszafogottan jelenik meg a dekorációban, például a mosdóban is. Az ételek kitűnőek! Semmi hiba nem volt bennük. És még az adagok sem mogyorónyiak, nekem a 3 fogás bőségesen elég, laktató volt. Majd elfelejtettem, volt egy kis kóstoló házi kovászos kenyérből, rozmaringolajjal. A mangalica tarja olyan állagú, omlós, puha, de ugyanakkor izgalmasan fűszerezett volt, hogy én még életemben nem ettem ilyen finom tarját! Az előétel különleges, rafinált. Még egy pozitívum: az elmúlt évek legjobb zenéi mentek, amit étteremben hallottam (amúgy spotify-ról, megkérdeztem), egyebek mellett Placebo, The Smiths. Ittam egy ribizliszörpöt (650 Ft), és van 12% kötelező szervizdíj, így a számla végösszege 5790 Ft lett.