A kiszolgáló srác, mintha nem is e világon lett volna. Kérdezzük ugyanis, hogy a paprika mivel van megtöltve? Nem is néz rá, se ránk, csak a messzi távolba. Min merenghet? Na újra: mi van a paprikában, most már hahó felkiáltással. És megszólal! Akkor mégis létezik, nem csak bábu. Milyen paprika? Kérdez vissza.
Na 1-2 perc ilyen diskurzus után én már mentem volna, de a nejem már mutatta is, hogy miből kérünk. Sikerült jelentem. Borjúval és rizzsel töltött zöldpaprika, amiből csak egy fajta adag van: 3 db, joghurtos salátával. Mindez kb. 1500 Ft-tal könnyítette vagyonunkat. A paprika főleg rizsből állt, ezért sem értem miért akarta a srác, hogy köretként vegyünk még hozzá rizst? ? Vicc! A saláta azonban nagyon jó volt, főleg a petrezselymen érződött, hogy friss. Átlag gyorsétterem, béna kiszolgálással.