Mevlana Kebab - Arena Mall Budapest

3,9Kiszolgálás
3,8Hangulat
3,6Ár / érték
3,6Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Aura Hotel Balatonfüred - Karácsony
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak
Hotel Lövér Sopron

Mevlana Kebab - Arena Mall Budapest vélemények

Kiváló 2024. szeptember 18.egyedül járt itt
Nagyon jo ,minden nagyon kivalo: az etel finom es kiszolgalo kedves, a desszert nagyon jo krpli sos a gyros finom es csipos, minden friss es jol fuszetezett es finom
Mevlana Kebab - Arena Mall Budapest - Egyéb
Kiváló 2024. május 18.egyedül járt itt
Ma este a mevlana kebabban vacsoraztam. Nagyon finom volt az étel...egy magas lany volt a pultos aki nagyon kedves és mosolygós volt ..figyelembe ajánlotta a tejberizst ami nagyon ízlett.. tetszett hogy végig mosolygott biztos hogy máskor is visszatérek
Kiváló 2024. április 15.a párjával járt itt
Nem rég járttam az aréna plaza mevlana étterembe.Remek hangulat,kedves kiszolgálás,és nagyon finom ételeket fogyasztottunk.Máskoris szívesen jövünk ha Budapestre látogatunk.Ajánlom bátran a helyet másoknakis.
2024. április 6.családjával járt itt
Nem rég a családdal voltunk az Aréna plázában és megálltunk enni a Mevlana Kebabos-nál. Nagyon kellemes kis hely, a kiszolgálás rendkívül jó volt, a magas fekete hajú hölgy aranyos volt és talpraesett, segített a választásban. Az étel választék nagyon gazdag volt és nagyon finomak is. Kellemeset csalódtunk a helyben, jó hangulatú volt.
Átlagos 2024. március 28.a párjával járt itt
Arénába jártunk Budapesten és nagyon megéheztünk . . így a Mevlana Kebabra esett a választásunk ! A párom és én mind a ketten szeretjük a gyros-t így mind a ketten tálat kértünk, a pultos kiszolgáló magas barna hajú hölgy , Nagyon kedves, segítőkész volt és nagyon tetszett hogy egyfolytában mosolygott !
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 66 városban járt márFelfedező - 40 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagság
Átlagos 2020. július 4.a párjával járt itt
A vírus miatti leállás után pár héttel tértünk be ide. A legszembetűnőb különbség az volt, hogy a gyros tálra a pita helyett már baguette vagy kifli szeleteket pakoltak. Se megpirítva, semmi, csak ráhelyezve a tálra. Ránézésre se szerettük volna elfogyasztani. Kár, mert a gyros egyébként rendben volt, a hús kifejezetten ízletes. Évek alatt sokat ronlott a színvonal, ez látható.
Átlagos 2019. május 4.a párjával járt itt
A környékbeli éttermek közül ide szoktunk havonta-2 havonta betérni. Legutóbbi látogatásunk óta drágult,az adag kisebb lett. A köret mellé már csak lila káposzta és fejes saláta járt,más nem. A hús is jóval kisebb mennyiségben. Sokan voltak, a kiszolgálás sem volt túl hívogató. Már tálca se járt a megvásárolt ételhez.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 18 városban járt márFelfedező - 115 helyen első értékelőNépszerű író - 107 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 112 feltöltött kép
Átlagos 2016. július 27.a párjával járt itt
A kiszolgáló srác, mintha nem is e világon lett volna. Kérdezzük ugyanis, hogy a paprika mivel van megtöltve? Nem is néz rá, se ránk, csak a messzi távolba. Min merenghet? Na újra: mi van a paprikában, most már hahó felkiáltással. És megszólal! Akkor mégis létezik, nem csak bábu. Milyen paprika? Kérdez vissza.
Mevlana Kebab - Arena Mall Budapest - Étel/italMevlana Kebab - Arena Mall Budapest - Étel/ital
Szörnyű 2024. június 16.a párjával járt itt
Itt járttam délelőtti órákba az arénaplaza mevlanába pultosok kedvesek giszolgálás tetszett.viszont a gyrosos magát vakarta utánna ugy csinálta a dürümömet inkább nemkérttem.borzaszto élmény volt ,és neeem ért semmit magyarul és durva.miatta többet nem jövök
Szörnyű 2022. január 20.a párjával járt itt
Nemrég jártam ebben a kifőzdében, Nagyon kis adag ételeket adnak, iszonyú drágán.
A sültkumpli szaraz ehetetlen, ízetlen, a kenyér száráz. Párom beteg lett az ott evet ételtől, nyilván nem volt friss. Az eladó viszont kedves és közvetlen volt, ezert nem tettem szóvá az ételek minöségét. Kerülendő.