2018. január 4.egyedül járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Évek óta azonos helyszínen, azonos profillal működő mexikói étterem a Tompa utcában, közel a Nagykörúthoz. Kizárólag mexikói ételeket készítenek, mindegyiket többféle húsos töltelékkel, illetve vegetáriánus változatban is. 3-4 féle leves, desszert, előétel, saláta mellett a főételek között burrito, taco, fajitas, quesadilla, nachos, enchillada.
Csütörtökön és vasárnap előzetes telefonos bejelentkezés esetén 50% kedvezményt adnak, szerintem ekkorra érdemes időzíteni az étterem felkeresését. A vasárnap családi napként van meghirdetve. A sarkon nyíló ajtó a pinceszintre vezet, bent mexikói hangulat: színes sombrero-k, kaktuszok, a falon gyíkok, persze gipszből, nem igaziak, az asztalokat színes tükörlapokkal választották el egymástól, meleg színek: sárga-narancs-barna, kényelmes ülőhelyek a fal mentén. Meglepő, de alig van vendég. Csirkés-lime-os taco-t választottam, amely mellé mexikói rizs és babpüré jár (2400 Ft a normál ár). 3 db töltött kukoricatészta kagyló az adag, kiadós és jól is néz ki. Nem vagyok mexikói konyha specialista, a csípőset nem szeretem, nekem bejött, ízlett, azt kaptam, amire számítottam. Az étel úgy néz ki, mint a honlapon lévő fotókon, sőt talán élőben még egy kicsit jobban is. Desszertként kértem egy kókusz flan-t tejlekvárral (890 Ft). 3 db csillag alakú pudingszerű sütike, a kókuszos íz bejött, de az egész túl édes volt, főleg a fehér tejes mártás. A tejszínhabspray pedig szerintem szükségtelen volt, és nem is igazán passzolt hozzá. A végösszegre 10% kötelező szervizdíjat számolnak fel. A kedvezmény kizárólag az ételek árából kerül levonásra, az italokból nem. Az ételekre nem kellett sokat várni, persze igaz, hogy a konyha sem volt éppen túlterhelve. A mosdó jól nézett ki, de a tisztasággal, felszereltséggel volt némi gond. Sem WC papír, sem kéztörlő nem volt.