Szökőkút csobog középen, a sarokban pedig egy arab lámpásokkal díszített dohányzó sarkot alakítottak ki. Az innivalókat 0,5 l-es kancsóban szolgálják fel a házi limonádét és a gyümölcsleveket is, így sokkal praktikusabb. A gyerekek kapnak szívószálat is a pohár mellé. Az ételek a svédasztalon változatosak, kellemesek és frissek, én nagyon sok félét tartottam szimpatikusnak és ki is próbáltam. A saláták közül hideg tésztasaláta, cézár saláta, mindkettő finom, friss volt. Köretből szerintem lehetett volna valamivel több, fűszeres sült krumpli, párolt újburgonya, zöldséges barna rizs és galuska volt. A melegpultban sült kacsacomb lila káposztával, borjúpaprikás, paradicsommal és mozzarellával sült tengeri tőkehal, narancsos-gyömbéres csirkemell, hortobágyi palacsinta, töltött cukkini kapormártásban. . . ízre és fűszerezésre is kellemes volt. A grillen süthető húsok választéka nagyon érdekes és különleges, szerintem Budapesten elég egyedülálló a kínálat, pl. kumiszban érlelt ló, pácolt muflon, gida, bárány, stb. Az ételek felett feliratok jelzik, hogy melyik milyen húsból milyen fűszerezéssel készült. Ezekből több félét is kóstoltam, pár perc alatt elkészültek a frissensültek. A desszertek választéka gyengébb volt, poharas krémek, puding, 4 féle süti (ezek szerintem túl édesek voltak, és nem igazán lehetett ráismerni az "eredeti" ízre pl. a Sacher esetében). A gyümölcssaláta viszont ízletes volt. Összességében ajánlom, kellemes hely, a benti részben van egy különterem is (kb. 20-25 főre, pár éve munkatársakkal itt voltunk). A mosdó tisztaságára lehetne kicsit nagyobb gondot fordítani, de papír és kéztörlő természetesen volt.