Visszatérő vendég vagyok most sem csalódtunk, messze földről -Amerikából - jött kedves unokaöcsémmel tértünk vissza (már többször járt ő is velünk ott) . . . Az étel finom volt, a kiszolgálás kedves és még biztosan fogunk arra járni. . . . Az árak sajnos magasak, de ez már mindenhol így van, ezért ritkábban jutunk el nagyobb társasággal.
Nagyon jó étterem, mindenkinek tudom ajánlani! A kiszolgálás pazar, az ételek íze remek. A tulajdonosok nagyon barátságosak, közvetlenek Több alkalommal is voltam már náluk! Céges rendezvényekre is kiváló hely! ! ! Az áraik is barátágosak. Aki gy jó helyre vágyik, ne semmi esetre se hagyja ki ezt a kiváló éttermet! A süteményeik is nagyon finomak, ízletesek. :)
Több mint 10 évvel ezelőtt jártunk itt a családdal, szüleimmel, kereszt-szüleimmel, akiknek akkoriban az egyik törzshelyük volt, én akkor még nem írtam értékeléseket, persze az ittjartam. hu sem létezett még, de már akkor is tetszett az étterem. Úgy tűnik, a Náncsi Néni népszerűsége azóta is töretlen.
Tőlünk igen távol esik, nemigen szoktunk errefelé járni (II. kerület külső zöldövezeti része). A meleg nyári időre tekintettel a vendégek többsége a kerthelyiségben foglalt helyet. Dacára a hétköznapnak és az ebéd, illetve vacsora közötti úm. holt-időszaknak, gyakorlatilag telt ház, vagyis telített terasz volt, és a többség asztalfoglalással érkezett, amint a pincér úr tájékoztatott. Magyaros konyhát visznek, bevált, kipróbált receptekkel, közönség-kedvencekkel. A desszertek között nagy népszerűségnek örvend a túrógombóc és a madártej (1450 Ft) is, én ez utóbbit kértem. Nekem nagyon ízlett, pompás volt, hagyományosan elkészítve és tálalva. A házi málnaszörp is kellemes volt (450 Ft). A személyzet gyors, profi, de kedves, van minden vendéghez 1-1 kedves szavuk. Látszott, hogy már rutinból nyomják, nem kellett mindent feljegyzetelniük, hanem képesek voltak megjegyezni a rendeléseket, nemcsak az én egyszemélyes asztalomét, de a szomszédos nagyobb asztaltársaságét is. Elég nagy adagokat adnak. Nem kísérletező, újhullámos konyha, ragaszkodnak a tradíciókhoz és a már jól bevált receptekhez. A hatalmas kertben, az árnyat adó fák alatt sokan elférnek, van a gyerekeknek játszótér, de bent is sok ülőhely van, különterem is. Az átlagnál drágább étterem, de véleményem szerint még a korrekt kategórián belül.
Finom kaja, kedves kiszolgálás és a régi retro túró gombóc utánozhatatlan. A családban van étterem [moderálva - a szerk. ] de mivel Hűvösvölgyben nőttem fel és sokszor jártunk ebben az étteremben - elfogult vagyok. Az árak valóban nem túl alacsonyak, de mint vendéglátást közelről ismerős tudom, hogy milyen sok a "járulékos" költség.
Mi du. 4 felé jártunk ott, két asztal 6-7 vendégére kb. pincér jutott. De tudom, hogy ma már nem lehet úgy pincért alkalmazni, hogy csak a csúcsidőben dolgozzon.
Az idei első kánikula idején, még márciusban jártam a Náncsi néniben. Évekkel ezelőtt jrátam itt utoljára, jó emlékeim voltak. Hát ennek ezennel vége. A hús rágós, a kisszolgálás flegma, a túrógombóc pedig kemény volt, mint a kő és ráadásul még mindig azon az ócska murván kell járkálni, amit húsz évvel ezelőtt szétszórtak a kertben.
Én először jártam itt,de a gyermekeim már többször ebédeltek ebben a vendéglőben. Én egy kicsit zsúfoltnak találtam a helyiséget. A kockás abroszos, házias jelleg tetszett. A kiszolgálás is megfelelő volt. Az étel is finom volt,csak a burgonya köret amit a "nagyi receptje szerintinek" tituláltak / lehet,nem pontos az idézet/egyszerű sült hasábburgonya volt. Ettől eltekintve jól éreztük magunkat.