A Pizza Paradicsom a III. kerületben található („Óbuda Legjobb Vendéglátóhelye” díj győztese). Különlegessége, hogy éjjel-nappal várja éhes vendégeit, 0-24 óráig tart nyitva. A sokféle pizza mellett különféle mediterrán fogások közül tudnak választani, sőt a diétázók és a vegetáriánusok sem maradnak éhen, az ő számukra is igen széles választékot állítottunk össze.
Jó időben a kerthelyiség rendelkezésre áll a vendégeink számára. Havonta váltózó kínálat és folyamatos koktél és étel akciók várnak a betérőkre. Házhoz szállításunk 8-23 között üzemel a III. , VI. , VII. , XIII. kerület és Üröm egész területére, a II. , IV. , és V. kerületek egyes részeibe (további információról érdeklődjünk telefonon). Az ételek regisztráció után internetes oldalunkon is megrendelhetők.
Lassan már törzsvendég vagyok mióta Óbudán élek. Nagyon szetetem a helyet eddig sosem csalódtam. Jó a terasz is bár most a villamos vonal rekonstrukciója miatt egy kicsit zajos. Mindíg friss az étel és az alapanyag. A pizza nagyon jó ilyet kevés helyen lehet enni. A tészták is finomak és kiadósak.
Sokszor csak késö este jutok el ide de mindíg tele van és nem nézik ki az embert ha esetleg este 10 után érkezik. A felszolgálás legtöbbször gyors talán 20-25percnél többet sosem vártam még és mindig azt kaptam amit kértem. Jó ide jönni és maradok törzsvendég .