A Pizza Paradicsom a III. kerületben található („Óbuda Legjobb Vendéglátóhelye” díj győztese). Különlegessége, hogy éjjel-nappal várja éhes vendégeit, 0-24 óráig tart nyitva. A sokféle pizza mellett különféle mediterrán fogások közül tudnak választani, sőt a diétázók és a vegetáriánusok sem maradnak éhen, az ő számukra is igen széles választékot állítottunk össze.
Jó időben a kerthelyiség rendelkezésre áll a vendégeink számára. Havonta váltózó kínálat és folyamatos koktél és étel akciók várnak a betérőkre. Házhoz szállításunk 8-23 között üzemel a III. , VI. , VII. , XIII. kerület és Üröm egész területére, a II. , IV. , és V. kerületek egyes részeibe (további információról érdeklődjünk telefonon). Az ételek regisztráció után internetes oldalunkon is megrendelhetők.
A juhtúrós pizzájuk isteni! Viszont ha nem várt csótányt szed ki a szájából az ember a szelet végén, akkor az már undorító! Telefonon jeleztem, elnézést kértek, de ennyi. Kidobtunk 3500 forintot, egy szelet fogyott el, bár az se fogyott volna! Többet nem rendelünk, az biztos.