Az elmúlt hétvégén jártunk ott a gyerekeimmel. Mivel előző nap telefonáltam, hogy egy gyors ebédet szeretnénk, mondták, hogy szerettel várnak, nem kell bejelentkeznünk. Jászberényből indulva egyszerűen odataláltunk.
Bejelentkezés és szabad asztal híján először elcsüggedtünk, hogy nincs hely, de nagyon segítőkészek és udvariasak voltak- így szinte pár perc várakozás és valószínűleg részükről valamilyen átszervezés eredményeként már ülhettünk is le. Nagy fiam, lányom és a barátja velem együtt kihasználtuk a rendelkezésre álló 40 percet :) Bőségesen megebédeltünk és jó érzéssel mentünk tovább. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
A külvárosban található "all you can eat" vendéglőt valóban a gyors kiszolgálásra találták ki, de alkalmas családi és baráti összejövetelek lebonyolítására is. Mi ebédidőben teszteltük és bizony jeles eredménnyel végzett. Az úgynevezett "férfiételek" terén verhetetlen, de azt hiszem találnak itt maguknak valót a kényes hölgyek és a gyerekek is.
Bableves, csülök, disznótoros elfogyasztása után jól jön a szilvásgombóc, vagy a fagyi. Tiszta a mellékhelyiség. Ajánlom ezt a helyet az arra járóknak!
Most voltunk ott a családdal az étteremben. Nagyon tetszett az egész belső kialakítása az étteremnek. Tiszta, rendezett volt, a mellékhelyiségek is nagyon tiszták, holott este érkeztünk oda( sok helyen ekkor már kifogásolható a tisztaság). A kínálat bőséges volt és nagyon fínomak voltak az ételek. A személyzet kedves ,udvarias és segítőkész.
Családi "meglepetés vacsora" keretében jártunk az étteremben. Az ételek finomak,ízletesek voltak. Számunkra a választék bőséges volt. Mindenki talált kedvére valót. A pincérek előtt le a kalappal,segítőkészek,kedvesek. Az estét pedig megkoronázta a hangulatos zene. Az étterembe való helyfoglalás is rugalmasan,gyorsan zajlott le. Családdal,barátokkal is szívesen visszafogunk járni.
Nagyon szuper hely! Rendszeresen járunk ide ebédre és vacsorára egyaránt, akár ketten a párommal, akár családdal,vagy nagyobb társasággal együtt. A kiszolgálás mindig remek, a pincérek segítőkészek, sokszor meg sem állnak, mégis időben megkapjuk a rendelésünket, le a kalappal előttük!
A választék bőséges, mindenki talál az ízlésének megfelelő húst is, köretet is. Nagyon jó, hogy grilleztetni is lehet, a pisztrángnak kifejezetten örülünk, plusz pozitívum, hogy azért sem számolnak fel különbözetet. Emellett nem ismerünk még egy olyan éttermet ahol a baklava, marlenka, illetve a fagyi is benne van a korlátlan fogyasztásban, nagyon szeretjük őket, ezért sem mondanánk le az étteremről. Egyszóval kellemes környezet finom ételekkel, kedves kiszolgálással elérhető áron!