A kiszolgálás kitűnő, a felszolgálók kedvesek,közvetlenek, mosolygósak. Alig kellett várni az ételre. A tisztasággal is meg voltam elégedve, maga az étterem is nagyon hangulatos. Egy valami nem tetszett, de az nem az étterem hibája: Nem gondolnám, hogy egy étteremben megengedett a rohangálás és az ordibálás (végül is nem a sarki kocsmában vagyunk).
Nekem egy kicsit zajos volt, ezért távoztunk hamarabb a kelleténél. Amin viszont változtatni kellene: a desszert kínálat eléggé szegényes, nem ártana ha több ételből lehetne választani.
A pincérek valóban nagyképűek - ahogy most olvastam egy értékelésben. A borválaszték elég nagy, édes borból viszont nem és iszonyú drága ! ! ! ! Nem értem, miért nem lehet 500 Ft alatti bort tartani. . . Vagy csak üvegeset tartani sok féléből. Az étterem hangulatos. Az ételek viszont katasztrofálisak. Nem frissek, szöttyedtek, ízük átlagos.