A kiszolgálás kitűnő, a felszolgálók kedvesek,közvetlenek, mosolygósak. Alig kellett várni az ételre. A tisztasággal is meg voltam elégedve, maga az étterem is nagyon hangulatos. Egy valami nem tetszett, de az nem az étterem hibája: Nem gondolnám, hogy egy étteremben megengedett a rohangálás és az ordibálás (végül is nem a sarki kocsmában vagyunk).
Nekem egy kicsit zajos volt, ezért távoztunk hamarabb a kelleténél. Amin viszont változtatni kellene: a desszert kínálat eléggé szegényes, nem ártana ha több ételből lehetne választani.
Kuponnal foglaltunk asztalt, de ettől függetlenül nagyon megnyerő volt a kiszolgálás és a hely. Rendkívül jó helyen van az étterem, Budafok centrumában, nagyon hangulatos, egyéni enteriőr, fantaszikus ételköltemények. Nem túl széles választék, de biztos találat: mi ököruszály- és hagymalevest ettünk,valamint marhapofa-pörköltet, illetve kacsacombot kértünk.
Nagyon ízletes, meghökkentően jó párosítás volt a kápszta-gallér (rétesbe bújtatott párolt vörös káposzta a kacsacombhoz) és a pörköltbe szaggatott tészta, ami egyedülálló. A pincérek rendkívül gyorsak, udvariasak, figyelmesek. A tálaló edények is figyelemre méltóak: cserép edény és -tál, hogy ne hűljön ki az étel, bár a levest én szeretem kikanalzni mélytányérba, nem fazékból enni. Hiányosság van még: külön szalvéta a törléshez, fogvájó az asztali készletben. Külön tetszett, hogy a borajánlásnál nem az árat vették figyelembe, hanem az étel jellegét. (Drágábbat is ajánlhatott volna, de ez tökéletesen megfelelt. ) A diszkrét zene kifejezetten jólesett. Vissza szeretnénk térni.