Mikor beléptem, olyan érzésem volt, hogy valami mesébe csöppentem. Az első gondoltam az volt, hogy ilyen Budapesten tényleg létezik? És ha igen, akkor hogy lehet, hogy még nem jártam itt eddig? Minden nagyon színes és akármerre nézünk tele van cukorkákkal, süteményekkel és mindenféle édességgel.
A legnagyobb problémát az jelentette, hogy mit is válasszak. Végül egy olyan tál mellett döntöttem, amin apró kóstolók voltak különböző csokis finomságokból. Édességmérgezéssel távoztam, de mindenképp megérte. :)
A Sugarshopba belépve másik világban érzi magát az ember. A színek nem csak a cukorkákon, nyalókákon jelennek meg, de a süteményeken is visszaköszönnek. Minden csodaszép. Ott jártamkor egy előre elkészített nem túl nagy, de annál szebb 3 emeletes mini tortát vettem és néhány darab macaront.
A torta szebb volt, mint amilyen finom, az íze átlagos, többet biztos nem vennék. A macaron viszont nemzetközi összehasonlításban is nagyon jó volt, itthon meg abszolút a legfinomabb, amit kóstoltam. Viszont az árak meglehetősen magasak.
A SUGAR! egy elbűvölő cukrászda és édességbolt, amely egyszerre professzionális, kiválóan megkomponált és mégis barátságos, családias. Az alsó szinten balkézről a cukorkák, nyalókák, csokoládék, számtalan egyéb finomság sorakozik, ottjártamkor Halloween-re hangolva. A jobb oldalon a hosszú pultban számtalan sütemény és tortaszelet sorakozik, ezek közül több a Sugar!
saját kreációja, egyedi megjelenéssel és ízvilággal. Küllemre nagyon csinos, vonzó megjelenésű desszerteket készítenek, amelyek a szivárvány minden színében pompáznak. Az őszi Édesség napokon már láttam, hogy idén a Budapest Desszert győztesét a Sugar! cukrászai készítették el, így ezt kóstoltam meg én is, amelynek ára a mai prémium árkategóriában az olcsóbbak közé sorolható a maga 1200 Ft-os árával. A Revue névre keresztelt süti sötétlila színvilága eleganciát és misztikumot áraszt, de az ízvilága is különleges, egyedi. Feketeszezám piskóta, tonkabab, feketeribizli zselé, áfonya, étcsokoládé és ropogós krokant praliné. Egy könnyed, mousse-os, nem édes süti, amely szinte eteti magát, de inkább felnőttes, "komolyabb" desszert szerintem. A sütemények szeletára 1000 Ft feletti, többféle mentes sütit is kínálnak. Többféle tejberizst és fagylaltot is lehet kapni, valamint egy sor macaront is. Érdemes megnézni az emeleten a mosdót, nagyon dizájnos, ahogy az egész cukrászda berendezése is. Ülőhelyek az emeleten. A SUGAR! számomra továbbra is a legjobb budapesti cukrászdák egyike.
Úgy éreztük magunkat, mint Alice Csodaországban. :) Amíg a szem ellát csak édesség, édesség és édesség :) A bőség zavarával szembesültünk. A felhozatal egyszerűen pazar. Fagyikehelyre esett a válsztásunk, ami nagyon finom volt. Nagyon tetszett a dizájn, főleg a mosdóban. A dolgozók ruhája is passzolt a helyhez.
Maga a hely jo csak nehéz megközeliteni a sütemények finomak az édeségek kinálata nagy a fagylaltok finomak de ami a legeslegjobbak azok a finom shakek na azok egyszerűen verhetetlennek
Immáron 3. alkalommal jártam a Sugarban. Első pillantásra az embert lenyűgözi a sok szín és cukorka. Következő alkalmakkor már nemcsak a látványért tértem be, hanem a finom sütik vonzottak ide. Ami nem tetszett, hogy minden alkalommal várnom kellett, hogy le tudjak ülni, kevés asztal áll rendelkezésére egy ilyen népszerű helynek.
Viszont amikor az amerikai csokitortámat fogyasztottam, már nem volt panaszom. Csak ajánlani tudom, akár ha külföldi fiatalokat akar valaki egy különleges budapesti cukrászdába vinni.