De kb, az a "légkondicionálás", hogy tárva-nyitva vannak az ajtók. Két-három asztal közül választhattam, egyedül mindig ki van ennek téve az ember, hogy csak szűkebb választási lehetőségei vannak. De így is megvoltam vele, nem panaszkodom. Étlapról a húsleves lett nekem a befutó, meg valami izgalmas rakottkrumpli, ok, bevallom, ez volt a legolcsóbb a főételek között, én meg nem vagyok valami tehetős nagyarc, tehát jó lesz nekem az. Külön kolbászt kérek rá? Nem. Így azután az lett, hogy kértem egy krigli Krusovicét is, meg is érkezett Szatyor feliratú korsóban, amire ilyen riasztó dolgok voltak írva, hogy Soproni, de a sör nem volt valami friss, ez volt a mai ebéd gyenge láncszeme. Meg az, hogy kihozta a srác és letette balkézre nekem. Egyébként, ezt leszámítva kifogástalan volt a felszolgálás. A leves szépen szervírozva, a lé külön kis kancsóból hozzáöntve, és pompás volt minden kanál. Élmény. A második is, a tömör kis rakottkrumpli, elgondoltam, hogy levesemet is fürjtojáskákkal ettem, meg krumplicskámat is, tehát ma ilyen kis fürj-napom van. Meg voltam elégedve az ebéddel, a sör az meg. . . szóval az kilógott kicsit. Mindennek ára pedig: Krusovice Svetle 1290, Tyúkhúsleves 2890, rakott burgonya fürjtojással és parmezánnal 3790, a szervízdíj meg 1036. A hely jó, jó a konyha, menjetek, egyetek bátran!