A hangulat összességében számomra inkább kocsmás, az elegancia nem jut eszembe itt járva, viszont a vendégek többsége ide célzottan enni vagy enni is jön, nemcsak egy korsó sörre ugranak be. Ebédidőben 2 fogásos menüt kínálnak 1100 Ft-ért, ami még akkor is kedvező ár-érték arány, ha tőlük 5 méterre ugyanennyiért "all you can eat" svédasztalos étkezést ad egy közelmúltban megnyitott konkurens étterem (abba itt nem mennék bele, hogy ott milyen alapanyagokból milyen választékban). Hogy mégis haladnak a korral, az is jelzi, hogy többféle hazai kézműves sört is tartanak 540-740 Ft közötti áron (Fóti, Békésszentandrási, Kapucinus sörfőzdékből 7-8 félét). Pados kialakítású, lakkozott fenyő boxokban lehet leülni, amelyek kb. 4 személyesek, praktikus, hogy a magas hátfal miatt egymástól elszeparálódnak az asztaltársaságok. Az emeleten is végig vannak asztalok, de a földszint szerintem barátságosabb. A bejárat előtt is vannak kinti asztalok, de nincs saját terasz, hanem az utcán a járdán kell ülni. Alapvetően magyaros konyhát visznek, klasszikus ételekkel; ettem már itt hatalmas adag vadast, rántott sajtot és hagymás rostélyost is. A menü főétel is elegendő méretű, tartalmas adag. Jó a házi csalamádé. Némi negatívum, hogy a sütéshez használt olajat szerintem gyakrabban kellene cserélni, és jobbn oda kellene figyelni, hogy az együtt tálalt ételek hőmérséklete legalább megközelítőleg egy szinten legyen (a tűzforró sült krumpli és a langyos rizs esete. . . ). Az ételekre alig kellett várni, gyorsan pörgetik az ebédidős etetést. A kiszolgálás egy középkorú pincér úr személyében módfelett udvarias, kedves, precíz volt. Kártyával, SZÉP kártyával, Erzsébet utalvánnyal is lehet fizetni, fix szervizdíj nincs. A mosdó a gyenge pont, arra ráférne egy renoválás. Sokszor járok a Szlovák felé, népszerű hely, sok törzsvendéggel, inkább a középkorú korosztályból.