Ribster American Bar & Grill - WestEnd Budapest bemutatkozása
Ha rajongsz az amerikai konyháért, szereted a grill ételek különlegesen füstös és fűszeres ízét a Ribster a te új törzshelyed lesz! Az amerikai étlapok minden kedvelt fogását megtalálod nálunk. Ínycsiklandozó előételek, szaftos hamburgerek és hamisítatlan whiskey szósszal készített Tennessee Grill fogások csak arra várnak, hogy megkóstold őket.
De nem csak étel fronton alkotunk nagyot. Próbáld ki a Ribster éttermek koktél kínálatát is! Nem tudod eldönteni, melyik étel mellé milyen ital dukál? Kérdezd bártendereinket vagy felszolgálóinkat és garantáltan megtaláljuk neked a legjobb párosítást! Várunk sok szeretettel a Ribster éttermekben a megszokott helyeken, az Oktogonon és a Westend bevásárlóközpont földszintjén.
Az én családom kívánalmait megjegyezni, teljesíteni nem könnyű feladat egy felszolgáló számára. A képen is látható pincérünknek viszont a világ legtermészetesebb dolga volt. Még meg is jegyezte, hogy volt már bonyolultabb eset is. Minden finom volt, minden friss volt és hát persze minden drága is volt.
Szombat este 10 órakkor beugrottunk vacsizni. Nagyon gyors volt a kiszolgálás és nagyon kedves volt a felszolgáló is. Kicsit drága hely, de ilyen finom steket még csak egyszer ettem. Nagyon kellemesek volta az adagok.