Évfordulós vacsoránkat töltöttük el itt. Nagyon tetszett a hely kalózos hangulata. Pincérünk kedves volt. Ételeink pedig kifogástalanok. Máskor is szívesen ellátogatunk ide és szvesen ajáljuk barátainknak ,rokonainknak is. A teknősös terem szuper de a kétszemélyes asztalok is nagyon hangulatosak. Köszönjük szépen a Tortuga kedves csapatának a vendéglátást.
A hely igazán egyedi, mi már az asztal foglaláskor megadtuk, hogy olyan helyet szeretnénk, ahol a lábunk alatt víz van meg teknősök, ezért is mentünk ide! A hangulata a helynek szuper, a személyzet illedelmes, segítőkész, a kaja is nagyon ízlett!
Sajnos nem tudtuk, hogy van lehetőség zenés-tortás köszöntésre, pedig házassági évfordulót ünnepeltünk, nagyon jó lett volna meglepni a párom , de majd legközelebb! ! ! másoknak is ajánljuk a helyet! !
Párommal jártunk az étteremben, karácsony után. Nem volt teltház, az asztalunkra max. 5 percet kellett várni. Az étlap szerintem elég bőséges választékot takar, nem igazán tudtam eldönteni, hogy melyik jól elnevezett finomságot válasszam. Végül egy gyümölcsszószos csirke mellett döntöttem.
Őszintén szólva az adag még egy nőnek is elég kicsi volt (pedig nem vagyok egy zabálós típus - elnézést a kifejezésért), pontosabban a hús mérete volt inkább kicsinek mondható, míg a burgonyapürét nem sajnálták. De végül is a körettel jól lehetett lakni. . . Az ételre nem kellett sokat várni, bár éppen csak hogy melegnek mondható volt. Igazából lehet, hogy csak mellényúltam a választásommal, pedig az ízekkel nem volt probléma! Kifejezetten finom volt! Nagyon tetszett viszont az étterem hangulata, a kis teknősök, a szokatlannak mondható környezet. :) Ami kevésbé tetszett, az a pincérek hozzáállása. Aki nem szívesen csinálja, az ne menjen felszolgálónak, mert az ember nem azért megy étterembe, hogy azt kelljen néznie, hogy a pincérnek nincs kedve az egészhez, ideges, kapkod és húzza a száját. . . Az éttermet átlagosra értékelném.
Többen dicsérték a helyet, de számomra abszolút érthetetlen, h miért. . . A főételek(húsok)eszméletlen sósak voltak, míg a köretek abszolút íztelenek. A húsok 1 mm-nyire klopfolva, langyosan hozva. A krumplifélék meg szárazak és szintén hidegek voltak. Az ilyen ételt nem szabad frissensültnek nevezni !
Párommal és unokahúgommal+barátjával voltunk egyik este. Ropogós csülköt ettünk. Az alap csülök, fokhagymás házi chipsszel kínálják, de a klasszikus párolt káposztás-törtkrumplis verziós is volt. Rettentő finom volt és óriási! Hangulatában nagyon ott van! Amíg ott voltunk kb 8 db szülinapi tortát vittek ki.
Visszajáró vendégek vagyunk a párommal és a családdal. Az egyedi hangulat is visszacsábít, de emellett az ételek minősége sem elhanyagolható. Sajnos néha-néha levesznek az étlapról olyan fogásokat, amik miatt előszeretettel vágyunk vissza. De egyetlen igazi negatívumot tudok említeni, nem lehet kártyával fizetni évek óta.
Sajnos évről-évre csökken a színvonal. Értelmetlen amuse bouche,főtt krumpli karikán íztelen csirkemell cafat és egy karika padlizsán. Tényleg nem értem, hogy mi volt ez. . . A főételek hidegek és szárazak, a bélszín jó esetben hátszín,de ebben sem vagyok biztos. Ja,és az öt percenként előkerülő sikolyemberes szülinapi tortás hidegrázást tényleg jó lenne már elfelejteni. Ciki, bár ha van rá igény. . .
Többször jártunk már itt, akár csak úgy, akár alkalom okán és mindig maximálisan meg voltunk elégedve. Az ételek nagyon finomak, a kiszolgálás gyors és kedves, az adagok hatalmasak. Szinte alig tudok választani, annyi finomságok kínálnak az étlapon. Még biztosan visszatérünk ide többször is.
Többször is jártunk már az étteremben, legutóbb házassági évfordulónkat ünnepeltük. A kalózos hangulatot nemcsak a berendezés, hanem a teknősök és halak is biztosítják, mivel az asztalok alatti tavakban élnek. A teknősök szabadon mászkálhatnak az étterem területén. Az ételek neve és jellege is tükrözi a kalóz tematikát.
Az adagok épp megfelelők, jól lehet vele lakni. Aki el akar látogatni az étterembe, időben foglaljon asztalt, mert hétvégén előfordulhat, hogy már nem jut be.
Hangulatos, kalózos, teknőcös, vizes, halas, egyedi, finom és esztétikus. Minden alkalommal van valami új, amit eddig még nem fedeztem fel. Igazi élmény gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A kis teknősök a legrosszabb napomon is fel tudnak vidítani, ahogy a köveken, lépcsőkön mászkálnak, néha csobbannak.