Kisebb társasággal voltunk az étteremben. Kellemes a környezet,aranyosak a teknőcök. A kiszolgálás udvarias volt és pontos. Az ételek minősége rendben volt. Bőséges adagokat kaptunk,talán egy picit nagyobb odafigyelés kellett volna az ételekkel kapcsolatban. Azért a társaság nagyobbik része finom ételeket fogyaszthatott.
Születésnapot tartottunk az étteremben egy kisebb társasággal. Nagyon tetszett az étterem dizájnja a teknősökkel és halakkal. Szépek a növények. Az ételek nagyon finomak és kiadósak (meglepetésként nyeles serpenyőben tálalták, ami tele volt). Enyhe negatívum, hogy egy órás ülés után már nem kényelmes a pad és nem lehet kinyújtani a lábat.
60. születésnapot ünnepelt a család, tökéletes volt minden. A kiszolgálás is és az ételek is kiválóak a környezet pedig igazán egyedi. Szerintem megéri az árát. A teknősök éhsége csillapíthatatlan és élvezik a törődést. Több szülinapos is volt, ahol szülinapi zenével és torta felszolgálásával tették felejthetetlenné az eseményt.
Izgalmas, romantikus vacsorára voltam itt párommal. Udvarias, gyors kiszolgálás várt. Az ételek a maguk módján különlegesek, elkészítésük is csodás volt. Az ízekben, minőségben sosem csalódtam(tunk). Több ízben is megfordultunk itt kettesben, illetve a családdal. Mindig az elvárt, megszokott kiszolgálás, minőségi ételek fogadtak.
Az árak talán egy picit magasabb az átlagnál, de különleges szféra viszonozta a többlet költségeket. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeret enni olyan helyen ami nem a megszokott, átlagos étterem.
Az étterem a főváros belső kerületeitől jó messze található, szükség volt a GPS segítségére. A belső kialakítás egészen kiváló, egy hajó belsejében érezheti magát az ember. A lábunk alatt teknősök úszkálnak. Valentin nap alkalmából voltunk ott, emiatt - vagy talán más miatt - elég sokat kellett várni a rendelt 2 személyes tálra.
Ez egy különleges, hangulatos étterem, ahol mindenki megtalálja a kedvére való falatokat. Az étkek ízletesek, az adagok bőségesek, a személyzet, rendkívül előzékeny, kedves, ugyanakkor a gyermek vendégekkel is megtalálják a közös hangot. Akár 3-4 fős szülinapi ebédnél is rendelhető torta, melyet kosztümös, maszkos alakok - nem akármilyen - dalos kíséretében kap meg az ünnepelt.
Nem egy átlagos étterem! Rendkívül hangulatos a környezet,igazi kalóztanya papagájjal,lábunk alatt úszkáló teknőcökkel,kincsesládában tartott evőeszközökkel,serpenyőben tálalt ételekkel,és még sorolhatnám! Az ételek minősége,mennyisége is kielégíti a legkényesebb igényeket,az étlap pedig irodalmi élményként is olvasható.
Rendszeres visszajárói vagyunk az étteremnek! Mivel mi itt lakunk a kerületben ezért sokat számít hogy közel van! Az érdekessége hogy a belső teremben az asztalok alatt víz van,halak és teknősök úszkálnak benne! Az étlap és az ételkínálat is egyedi és sajátos! A pincérek kalóz ruhában szolgálnak fel, pohár helyett kerámia kupából szürcsölheted a nedűt!
Az ételek nagy része serpenyőben érkezik az asztalodra a többi fatányérban! Az evőeszközöket is egy kis kincses ládikában kapod meg csakúgy mint a számlát a végén! Legutóbb fajitast ettem ami nagyon finom és friss volt, egy nagy hosszúkás fatányéron lett szervírozva sok salátával! A belső teremből nyílik egy kisebb különterem is amelyet a vízben lévő néhány kövön átlépkedve tudod megközelíteni! Pompázatos aranyozott trón szerű székekkel!
Idén kétszer voltunk itt, egy hónapon belül. Cuki teknősök között enni jó :) az étlap iszonyat ötletes, lelkesen olvasgattam. . . aztán. . . minden részletre figyelnek, a hangulat remek. érdemes helyet foglalni, mert elsőre nem volt hely a teknősös teremben. Az ételek igen bőségesek, egy főétel nekem bőségesen sok is volt, de annyira guszti desszertjeik voltak, h azt nem lehetett kihagyni.
a sattorta nekem nagyon ízlett. a mandulabundás csirke felejthető, de a fokhagymás krumpli köret mennyei. a krémleves kicsit sós volt, és finom, de semmi különös. a csülköt nagyon dícsérték a társaságban. összességében nem a konyha, hanem a hangulat miatt tértünk vissza, az ételek jók, de nem túl maradandók. ezzel együtt remek emlék, csak ajánlani tudom. És volt szerencsesüti a végén. Nyertünk limonádét és koktélt először, legközelebb pedig nem nyert a választott darab, de így is okos, jó játéknak tartom :)