Karácsony előtt jártunk az étteremben. Már az ajtóban döbbenet fogadott. Jeleztük, hogy este 7 re volt foglalásunk xy néven. Az egyik pincér azt mondta, hogy megkérdezi valahol, majd kiment az utca ajtón. Mire nyeglén kérdezgettek vissza, hogy Biztos, hogy ide? Nem a szomszédos borbárba? és biztos, hogy ilyen néven?
Mindezt úgy hogy ott álltunk kabátban az ajtóban az egyébként üres étteremben. Megalázó volt. Majd visszajött, mondta, hogy hát ő nem tudja. És akkor nagy nehezen leültettek minket egy a sarokban lévő asztalhoz. Az asztalon műhelyekben használatos zsemleszínű papír volt abrosz helyett. A barátnőm annyira felzaklatta magát, hogy teljesen rossz hangulatban telt a vacsora a történtek után. Az egyetlen ami pozitívum az az étel volt. Nagyon finomat ettünk. De ilyen fogadtatás után nem fogunk visszatérni többet.
Hangulatos környezetben telt az ebédünk. A személyzet kedves volt. Az ételek különlegesek és bőségesek. Az idén is tervezzük márciusban, hogy újra meglátogatjuk az éttermet. A látványsütöde része nagyon egyedi és különleges. A kilátás a Dunára különleges. A parkolás nehézkes, de megérte a hosszú séta az autóig.
Januárban vacsoráztunk itt párommal és minden fantasztikusan finom volt. A borok, az ételek kitűnőek voltak. Kiemelni mégis a desszertet szeretném, ami creme brulee volt. Sehol nem ettem még ilyen finomat. A hangulat magával ragadó, ez köszönhető az étterem elhelyezkedésének és a berendezésnek is.