Véleményem szerint egy átlagos olasz étteremről van szó, sem az étlapon található kínálat, sem a konyha színvonala, sem a kiszolgálás nem tekinthető kiemelkedőnek, összességében egy 12 egy tucat, közepes helyként tudom besorolni. Ahogy a nevéből is egyértelmű, egy olasz étteremről van szó. Hétköznap ebédidőben meglepően nagy a forgalom és a tumultus, bár ez betudható az év végi céges ebédeknek is, de az asztaloknál nemcsak nagyobb társaságok ülnek. A pizzasütő kemence az étkező résszel egy légtérben található, így itt egyfajta látványkonyha is üzemel, már aki pizzát rendelt. Sajnos én pont háttal ültem, így a pizzapörgetésről lemaradtam. Az étlap meglehetősen hosszú és terjengős, az első sorban legnagyobb betűkkel minden ételnek az olasz neve szerepel, nem mintha olaszokkal lett volna tele az étterem. Előételként toszkán kacsamáj pástétomos pirítóst kértem házi pirítóssal. 3 db kis méretű kenyér érkezett, a pástétom lisztes ízű, jellegtelen volt, nem sikerült jól fűszerezni. A főételek közül semmiből nincs kisadag, így én azt kihagytam, a kolléganőm egy klasszikus sonkás pizzát kért, ami elmondása szerint jó volt, de nem kiemelkedő. Az étlapon összesen 40 féle pizza szerepel. Kértem még egy gombakrémlevest spenótos galuskával, ez elég nagy csalódást okozott, mert mindössze 3 db kis méretű gnocchi szerű betét volt benne. Maga a krémleves jó ízű lett volna, de önmagában unalmas. Kenyeret vagy bármilyen péksüteményt nem hoztak hozzá, nem is kínáltak vele, ami más, igényes étteremben teljesen alapvető. A desszertek frontján elég gyengén szerepelt az étterem, mivel az étlapon szereplő 6 édesség közül több elfogyott/nem volt, ráadásul ez nem azonnal, hanem már csak a rendelést követően, később derült ki. Így a kolléganőm - kissé bosszúsan - nem is kért inkább semmit, én kipróbáltam egy Creme Caramelt, ami elég kis adag volt, nem volt karakteres, és kissé túlédesítették. Az íze és az állaga is szinte teljesen olyan volt, mint a bármelyik boltban készen kapható kb. 150 Ft-os karamellpuding. Az árak középkategóriásak, nem olcsó, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a belvárostól elég távol vagyunk, és a környék egyáltalán nem nevezhető impozánsnak. A mellékhelyiség kissé avítt, látszik, hogy nem mostanában építették.