Trófea Grill Étterem - Újbuda Budapest

Trófea Grill Étterem - Újbuda BudapestTrófea Grill Étterem - Újbuda Budapest
Trófea Grill Étterem - Újbuda BudapestTrófea Grill Étterem - Újbuda Budapest
64 fotó

Trófea Grill Étterem - Újbuda Budapest bemutatkozása

Budapest legnagyobb Trófea Grill Étterme szeretettel várja Önt!
Meghatározott összegért korlátlanul fogyaszthat több mint 100 féle ételből és a következő italokból: száraz és édes pezsgő, folyóbor, csapolt sör, szénsavas és szénsavmentes üdítőitalok, ásványvíz és kávé!

85 vendég értékelése alapján

3,6Kiszolgálás
3,6Hangulat
3,8Ár / érték
4,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval, fürdőhasználattal
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
Alfa Hotel Miskolctapolca
54.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől bőv. félpanzióval

Trófea Grill Étterem - Újbuda Budapest vélemények

Kiváló 2016. május 17.családjával járt itt
Elfogultság nélkül mondhatom hogy a legszuperebb hely! Több éve járunk ide, szinte az összes családi eseményt itt ünnepeltük, de csak úgy, ünnep nélkül is gyakran megfordulunk itt. Bőséges, igényes a választék, kedvesek a pincérek, a recepciósok, odafigyelnek a vendégre de nem tolakodóak.
Kiváló 2016. május 9.a párjával járt itt
Jó volt egy pillanatra megállni ebben a rohanó világban, és részese lenni az ízek csodálatos kavalkádjának. Mint házassági évfordulóját ünneplőként. Feleségemmel végig ettük az egész svédasztalt. Hát mit is mondhatnék. Csak „kedvenceink” gyarapodásának lettünk a tanúi. A kiszolgálás megfelelően udvarias, nem tolakodó és nagyon kedves volt.
Kiváló 2016. április 12., kollégákkal járt itt
Legutóbb a kollégákkal jártunk itt. Imádjuk a helyet, ahol kötetlenül lehet beszélgetni, nem zavarnak meg a pincérek, nem kell megvárnunk, míg mindenki megkapja az adott fogást. Ez 10-12 embernél különösen macerás. Mindenki megy és kiszolgálja magát. Van minden, mi szem-szájnak ingere. Az ételek minősége kiváló.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 108 városban járt márFelfedező - 176 helyen első értékelőNépszerű író - 274 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5525 feltöltött kép
Kiváló 2016. április 1.a párjával járt itt
Hétköznap délben látogattuk meg azt a helyet, melyet már évek óta terveztünk, hiszen nagyon sokszor elmentünk mellette. Nem volt asztalfoglalásunk, mégis talált nekünk egyet a segítőkész pincér. 100-féle ételt hirdetnek, de szerintem meg is volt annyi. A szódavíz ingyen volt. Wifi is van, de én ilyen helyen inkább a gasztronómiával foglalkozom.
Ezüst fokozatú értékelő
2016. február 16., kollégákkal járt itt
Céges vacsora keretében volt szerencsém nem rég ott tölteni egy estét, ami összességében jól sikerült. A pincérek nagyon nagy odafigyeléssel és kedvességgel sürögtek forogtak (talán túlságosan is), és a kifogyott ételeket szinte azonnal pótolták. Az ételek finomak voltak, és itt mindenki megtalálja a fogára valót, a választék kifogástalan.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 32 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelőNépszerű író - 46 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Átlagos 2016. január 28.barátokkal járt itt
Egy-két szülinapon voltam már az újbudai Trófea Grill Étterembe, de nem nyűgözött le. Igaz a kiszolgálás kedves és az ételekkel sincs gond. Aki jól akar lakni, az jó helyen van és a választék is nagy, viszont nekem hiányzik belőle valami. Ez persze személyes vélemény és mindenki tapasztalja meg a saját bőrén, de nekem nem lesz a kedvenc éttermem. Tőlem nem kapja meg a trófeát most.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2015. november 2.gyerekekkel járt itt
Ugyan én egyáltalán nem szeretem a tömeget, de ez az étterem még evvel együtt is nagyon jó. Rengeteg a pincér és mind segítőkész. Mivel maga az étterem pedig svédasztalos, így az adagra senkinek nem lehet panasza. Ráadásul a gyerekeknek 12 éves kor alatt ingyenes (külön gyereksarokkal), így gyerekes családoknak abszolút megnyerő.
Kiváló 2015. október 26., csoporttal járt itt
Az étterem tágas, nagy létszámot tud befogadni, kényelmesen lehet az asztaloknál helyet foglalni.
A személyzet kedves, udvarias és rendkívül segítőkész, figyelmes.
Az ételválaszték és az ár teljesen arányban áll egymással.
Tökéletes hely céges rendezvények, és baráti összejövetelek megtartásához.
A mellékhelyiség tiszta és rendezett.
Átlagos 2015. október 23.barátokkal járt itt
Egyszerűen nem értem az embereket. Mi a jó abban, hogy valaki halálra zabálja magát, nincs kiszolgálás, és állott ételek állnak a pultokon? Ahogy azt korábban is írtam már, manapság már ne a degeszre zabálás legyen az erény. Ráadásul nem is olcsó, 5900 forintot fizetek egy vacsoráért, azt nem nevezném kevésnek.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 38 városban járt márNépszerű író - 22 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
Kiváló 2015. október 13.családjával járt itt
Trófeák közül is ez a legeslegjobb! Nagy területen, rengeteg a választék, mind italban, mind ételben. Fantasztikus! Csak ajánlani tudom. Innen tuti nem távozik senki elégedetlenül illetve éhesen! ! Szülinapkor-, névnapkor, ünnepekkor ajándék torta! ! A felszolgálók és a személyzet nagyon kedves, figyelmes, ha szennyes edény van, rögtön jönnek viszik el, nem nagyon kell várni.
Trófea Grill Étterem - Újbuda Budapest a térképen
1117 BudapestHauszmann Alajos u. 6/b
06 1 481 3000
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • légkondícionált helyiség • vegetáriánus ételválaszték • akadálymentes • csoportokat szívesen fogad • étel elvitelre • fix áras • házhozszállítás • parkolási lehetőség • rendezvényhelyszín • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
magyar, nemzetközi
Specialitás
grill ételek
Zene
Gépzene: alternatív, jazz, könnyűzene, musical
Különtermek
Akvárium - max. 46 fő
Napsugár - max. 68 fő
Nádor - max. 108 fő
Motívumos - max. 56 fő
Szerémi - max. 60 fő
Csapolt sörök
Pilseni típusú, házi főzésű világos és barna csapolt sör
Legnépszerűbb cikkek
Érdekes cikkeink