A budai egység után kipróbáltuk a zuglói Trófeát is. Itt már okosabbak voltunk és foglaltunk asztalt. Az asztalunk ugyan kicsit sötét helyen volt, de sebaj. Süttettem a szakáccsal tengeri herkentyűket és húsokat egyaránt. Micsoda óriási választék van is minden ételcsoportból és van rá 3 órád, hogy beegyél belőlük.
Regota bevallt helyunk a svedasztalos csaladi osszejovetelekhez Probaltunk mas Trofea Ettermet is, de ez lett a nyero. A vasarnapi menuben sushi, tatarbifsztek, szaritott sonka, 4-5 fele leves es 5-6 foetel mellett oriasi a frissen keszitett grill valasztek steakkel, halakkal, libamajjal.
A desszert talan a legkevesbe erossege az etteremnek es talan a vadak is kevesbe fantaziadusak, de mindaenkeppen egy jo minosegu, allando szinvonalat biztosito etterem. A szemelyzetet kulon kiemelnem, nem tudom hogyan sikerult osszevalogatni, de kivetel nelkul rendkivul kedvesek, udvariasak, mosolygosak. . . . szivesen ajanlom mindenkinek! A gyerekeknek jatszoszoba, bar mi ebbol mar kinottunk a szulinaposoknak csokitorta;)
Több mint 15 éve jártam először a Zuglói Trófeában, akkoriban nyílt, és ez volt az első étterme a láncnak. Kiváló ár-érték aránya miatt akkor is nagyon kedveltem, később a hízástól való félelmem miatt kerülni kezdtem a svédasztalos étkezéseket. Nemrég egy baráti társasággal voltunk itt újra, és ismét remekül éreztük magunkat.
Délben nem volt zsúfoltság, a személyzet szinte leste a kívánságunkat, a frissen sülteknél is csak rövid sort kellett állni. A kínálat fürjtojással bővült, ami rendkívül egészséges, ínyenc csemege. Meglepetésként mindegyik asztaltársaság egy kisebb tortát kapott. Élveztük a bőséges finom falatokat, egyedül a bankkártyás fizetés lehetősége hiányzott.
Az étterem nagyon hangulatos és tágas. A kiszolgálás udvarias és gyors. A kolléganőimmel június elején leánybucsút tartottunk a vendéglőben . Mindenki meg volt elégedve az ételek minőségével, valamint azok választékával. A bőség zavara helyzet adta magát, mivel nem tudtuk, hogy mit együnk és főleg, hogy mennyit.
Mindenki csak tömte magában a finomabbnál finomabb ételeket és italokat. Az is nagyon tettszett, hogy az ünnepeltek számára a cég egy kis meglepetéssel készül. A pincérek tortát szolgálnak fel és azt odaadással teszik. Villanyoltás, tűzijáték zenei aláfestéssel. Szóval nagyon megnyerő,de igazából ezt ott átélni, kipróbálni kell. Kívánom mindenkinek, hogy átélhesse ezt a pazar és káprázatos élményt.
Közèpiskolai èveink mèltó lezárásár ünnepeltük itt, jómagam es a hőn szeretett 13C többi becses tagja. A hely hangulatos ès mindenki tökèletesen elfèrt. Az ott dolgozók mind kedvesek voltak es figyeltèk minden egyes kívánságunkat.
Az ètelek terèn sem találtunk semmi kivetnivalót, akkora választèk mellett egyetlen egy ember sem maradhatott èhen. A már ott elkèszült ètelek ès sütemènyek mellett bátran kièlhette a kreativitását a kísèrletező lèlek, mint èn, aki különfèle magvakkal es minden egyèb fellelhető èdes dologgal teleszórta a fagyiját. DE, finom volt! Külön pluszpont, hogy voltak pacolt, nyers etelek is, amiket ott helyben előtted kèszítettek el. Az alkoholos italokat is bőszen tesztelgettük, ès amennyire emlèkszem, egyikkel sem volt gond. Az est fènypontja a szülinapi tortás, köszöntős rèsz volt, amikor leoltották a villanyokat es szülinapi dallam töltötte be a helysèget, mindenki együtt ünneppelhetett a szülinapossal. Tehát mindent egybevève, bátran ajánlom a Trófeát mindenkinek!
Többször jártunk már az étteremben, de legutóbb a férjem születésnapját ünnepeltük. Bőséges választék, finom, változatos ételek. A kiszolgálás remek, a pincérek udvariasak. A tortás-zenés szülinapi bevonulás is tökéletes volt. Hideg időben szeretjük az étterem előtti forralt borozási lehetőséget.
A helység kicsi és mindig tele van időben kell asztalt foglalni. A telítettségnek megfelelően kicsit nyüzsgős is. Ami kicsit negatívum a környéken nehézkes a parkolás és egyre drágább.
Párommal évfordulónkat ünnepeltük a Trófea étteremben. A fogadás a pincérek kedvessége a finom ételek sokasága és íze elvarázsol egy "habzsi dőzsi" mennyországba. 4-5 féle hideg előétel közül választhattunk és, ami kimondottan tetszett, hogy a finom magyar ételek mellett megtalálható náluk a sushi.
Igaz, nem szeretem de a rántott húsos felkeltette érdeklődésemet. :) Hát, ezután sem fogok rendelni, enni. A hideg előételek után a finom meleg levesek ízei ragadtak el. A választásom a sütőtök krémlevesre esett. Finom, lágy és krémes volt, amit megbolondítottam pirított tökmaggal. Főételként nagyon sok válsztási lehetőség van, a rántott ételeken át a sültekig, 2 féle pörköltet is kóstolhattunk,van egy csodás látványkonyhájuk, ami azért is jó mert előttünk készül frissen a finomság. Ami plusz pont, hogy gondolnak az egyéb ételérzékenységgel rendelkező vendégekre és nagyon sokféle saláta kínálatuk van. Most jön a kedvenc részem, az édesség :). Egyszerűen imádom azokat a kis falatkákat. Lehetőséget adnak a piciny méretekkel, hogy minél több ízvilágot megkóstolhassunk. Rengeteg idény gyümölcsöket is ettünk, egyszóval úgy nézhettünk ki mint Döbrögi uraság. :) A végén pedig, mikor már látták, hogy befejeztük az étkezést, hozták a tortát, ami szép volt és aznapra már nagyon sok, így elcsomagoltattuk. Én csak ajánlani tudom minden olyan embernek, aki finomat és sokféle ízt szeretne megkóstolni.
Nem is olyan régen jártuk ott farsangi bulin. Sztárvendég Gáspár Laci volt. Igen keveset énekelt,de viszont kedves volt. A hangulat is jó volt egy darabig mert a dj nem a legjobb. A helyiség szűkös pláne,hogy tele tömték asztallal. Így nem nagyon volt tánctér. Maga az étterem sötét lehetne világosabb is. A kiszolgálás jó volt. Az ételek is finomak és bőségesek voltak.
Bőséges, finom ételeket ehettünk. A frissen sültekért elég sokat kellett sorban állni, de megérte a várakozást, mert isteniek voltak. A helyiség maga elég szűkös, gyertyafénnyel lehet hangulatossá tenni egyébként nagyon sötét. A felszolgálás profi, figyelmesek. Időnként érkezett a szülinaposoknak egy-egy torta.
Kollégáimmal szerveztük ide az évzáró vacsorát. A hely kicsit zsúfolt, de nagyon hangulatos. A zsúfoltság csak első látásra rémisztő, amint elhelyezkedik az ember és megkóstolja az ételeket, többé eszébe sem jut. Az ételek változatosak és finomak, a grill választékot több szakács, több vaslapon süti, ezért nem kell sokáig várni.
az édességek prémium minőségűek. A felszolgálókat nem kellett keresni, folyamatosan lesik a vendégek kívánságait, segítőkészek. A páromnak vittem haza vacsorát. Külön étlapot kaptam, amiről választhattam. A konyháról hozták fel egyenesen (NEM a menüasztalról), melegen tartó táskában. A fizetési módot külön megválaszthattam, nem írták elő, hogy csak kézpénzben. Az adag majdnem kétszemélyes volt, nagyon ízletes, az ára pedig szinte elhanyagolható. Sűrűn ünnepeltek születés és névnapot, de egyáltalán nem volt zavaró, sőt! A dohányzóhely teljesen külön van az étteremtől. Le lehet ülni, még takaró is van, hogy ne fázzunk, és még egy folyamatosan fűtött kondérból forralt bort is ihatott a vendég kedve szerint. Mindenkinek csak ajánlani tudom.