Hatalmasat csalódtam és felháborodtam! ! ! Tegnapi nap voltam családommal 6 fő . Este 21 órára kaptunk időpontott . Megérkeztünk megkaptuk az asztalunkat . Ami jelzem 4 főre lenne kényelmes. Mi 6 főre kaptunk 4 főset. Na elindultunk ételért. Akkor jött az igazi csapás . Hidegtál alig van Sushi egyáltalán nem volt.
A gyerekeim pedig azt várták nagyon . Majd szóltam a pincérnek ,hogy nincs . És nagy nehezen hoztak ki egy pár fajtát. A töltő személyzet éreztette a vendégekkel 21-kor húzzatok már haza. El nevetgéltek dumálgattak azon,hogy keresgéltek a vendégek amit nem töltöttek fel. Töltés és tisztaság nulla. 26 fajta sushit írnak a neten na köze nem volt hozzá. A sült kacsa combról ne is beszéljünk. Annyi toll meg toklász volt rajta hogy majdnem elrepült (le is fényképeztem az egyiket mielőtt elrepül). Pedig ezért is sóvárogtunk hogy együnk. E helyett a hányinger kapott el minket. Fél órával az érkezésünk utn pedig kikapcsolták a tabletteket amik írták milyen edényben mi van . A narancs csavaró gépet elmosták kiürítették. Teljes vacsora árat fizettem 57000 ft-ot de ezért 5ft-ot se adtam volna . Pedig egyik kedvenc helyem volt. Magas színvonalú étterem volt de most mintha vezetőség váltás lett volna és iskolai menzához hasonlítanám. Az ételek íze? A szakácsot azonnal ki rúgnám . Pedig nagyon finomak voltak régen az ételek. A sárgadínye meg volt romólva penész ízű volt. Majdnem meghányatott. Leveseket is fél tízkor kérni kellet mert nem töltötték . 21 óra után ha nincs töltés akkor mire fel a 9500ft/fő? Többször voltunk már és akkor meg érte. Most is alig vártuk de hatalmas csalódás ért. Köszönöm szépen trófea szép szülinapi ajándék volt a családomnak 57000ft-ért. Kérlek vállaszoljatok . Mi kerül ebben 9500-ft-ba? Ha 21-órától nincs töltés miért adtok időpontott erre az időszakra teljes vacsora árért? Mi történt nálatok ,hogy ekkora színvonal romlás történt?
A mai napon jártunk a zuglói Trófeában anyukámmal és apukámmal először és utoljára. Ahogy beléptünk az étterembe egy szőke hajú hölgy közölte velünk már az AJTÓBAN! ! ! ! a fogyasztás árát (biztos nem nézte ki belőlünk, hogy ki tudjuk fizetni. . . .
kérdem én ez normális, hogy az ember belép egy étterembe, ahol már az első mp-től fogva lerohanják az ajtóban azzal, hogy 5900 ft/fő ès kérdően néznek az emberre, hogy biztos itt szeretne fogyasztani? ? ? MERT SZERINTEM NEM! )
Ezt követően apukám háromszori kérésére adott csak asztalt. Jelzem 5 órakor voltunk ott, és alig voltak az étteremben. A kiszolgálásról: hagy maga után némi mondanivalót, az üdítőnket lecsapták az asztalra és még annyit sem mondtak, hogy egészségére! ! ! Vendéglátóipar szégyenei! Azért mert barnább a bőre az embernek, még nem kellene lekezelően és lenézően megnyilvánulni, hiszen mi is ugyanannyít fizetünk mint a többi fogyasztó! Felháborító! Soha többet zuglói Trófea!
Régi barátunk többször mondta, hogy régen ez milyen jó hely volt, egyszer ki kéne újra próbálni, így aztán most, hogy arra jártam be is ültünk a barátnőmmel. A helységbe lépve megcsapott a nem túl kellemes emlékeket idéző vendéglátós sütés szag. Akkor még nem tudtam, hogy pont az ilyesmivel lesz a baj.
Barátnőm heves halfehérje allergiától szenved, a legkisebb elfogyasztott mennyiség is panaszokat okoz nála. Grillezett ételeket fogyasztottunk, hamar az asztalra is került - és ugyan nem volt ehetetlen, de semmi világra szóló. Barátnőm már hazafelé menet rosszullétre panaszkodott. Hamar rettenetes állapotba került, az ügyeleten végződött az este, hogy a beduzzadt nyelőcsövét kezeljék. Nem tudom biztosan, de alig tartom elképzelhetőnek, hogy úgy lehessen ételt készíteni, pláne egy ilyen nívósnak kikiáltott helyen, hogy kétféle húst ugyanott, a két fogás készítése között le nem tisztított felületen sütnek. Egy darabig biztos nem megyünk ezek után semmilyen étterembe.
Sok jót hallottam a helyről, ezért annsk ellenére, hogy az ilyen jellegű helyeket nem szeretem, elhatároztam, hogy kipróbálom. Sajnos az eredmény sldojan továbbra sen lett a kedvencem. Drága ételek, a svéd asztalos megoldás miatt a minőség sem nekdm megfelelő. A húsok szárazak, hiányoznak a megfelelő mártások.
Belépve egy "marha" gyűjtőhelyen éreztem magam, asztal asztal hátán, szűk helyek,10 percenkén "Boldog, Boldog Születésnapot. "A lényeg minél több vendéget bezsúfolni, minél kisseb helyre, igaz ez tűzrendészetileg némi kivetni valót von maga után. Babakocsival alig fértünk el, és folyton bocsánat szabad, és ezt 10x mire eljutottunk az asztalhoz.
Az ételek semmilyenek, ehetőek, de nincs extra. A sütik 50% ehetetlen. A pincérek lótnak, futnak, udvarias a kiszolgálás. Utólag kiszámolva (16. 000 2 fő + 2 gyermek 4-éves, 04hó) semmivel nem olcsón min egy hasonló étterem. Ezt nem azoknak találták ki, akik gasztronómiai élvezetre vágynak, mi nem vagyunk hú, degeszre zabáljuk magunkat, mert ingyen van, és mert kifizettem típusúak, ha Te sem vagy nem éri meg, ha viszont 2 napja nem ettél, akkor ez a Te éttermed.
Évek óta a névnapomat a zuglói TRÓFEA étteremben ünnepeljük a barátaimmal. Ami a korábbiakban mindig jól sikerült. Visszatérő vendégek név- ill. születésnapjára az étterem kedvezményt biztosít. (3-at fizet, 4-et kap) Sajnos az utolsó alkalom eltért a megszokottól. A számla rendezésekor kértem a felszolgálótól még 1 pohár sört, amit nem kaptam meg.
Ezért kifelé menet a sörcsapolónál ismételten megkíséreltem megkapni azt. Ekkor váratlan dolog történt. Az éppen arra járó grill pultos kolléga felszólított, hogy azonnal menjek ki, különben "véletlenül” le fog önteni a nála lévő forró zsíros lével. Mondtam neki, hogy semmi akadálya ha végre megkapom a söröm. Erre a kolléga fenyegetően megismételte, ha nem megyek ki, akkor „véletlenül” le fog önteni. Felháborító agresszív reakciója kapcsán jeleztem, ha tényleg megteszi, akkor fel fogom jelenteni. Ezek után a béke érdekében kimentem és vártam a söröm. Az agresszív kolléga még most sem hagyta abba. Hangosan ecsetelni kezdte hogy ittas vagyok. (3 tanúm van rá hogy alaptalanul)
A sört végül az egyik felszolgálótól megkaptam, aki megpróbálta csitítani az agresszív kollégát. Visszagondolva boldog vagyok, hogy nem fajultak még komolyabbra a dolgok. Sajnálom hogy az egyik alkalmazottjuk kezdetben agresszív, majd megalázóvá váló viselkedése tönkretette az esténket.
Az étterem viszonylag kis alapterületen helyezkedik el, kialakítása "U" alakú. Kialakításának köszönhetően a vendégek kényelmesen vagy bokszokban, vagy pedig - nagyobb létszámú csoportok esetén - egybefüggő asztaloknál tudnak helyet foglalni. Az ételválasztékot úgy jellemezném "mindenből egy kevés".
Kollégákkal vacsoráztunk itt egy kimerítő konferenciát követően. A hely nekem nagyon nyomasztó és zsúfolt, sötét és az asztalok között alig lehet elférni. Az előételek kifejezetten finomak, különlegesek voltak. Kiemelném az isteni libamájat és a salátákat. A főételekből nem volt nagy választék és nem is voltak különösebben finomak.
A desszertek kritikán aluliak, a profiterol volt az egyetlen sütemény, amit meg lehetett enni. A pincérek nagyon udvariasak, a kiszolgálás kimagasló. Amint elfogyott valamilyen innivaló az asztalról, máris pótolták, a koszos tányérokat azonnal elvitték. Az árak szerintem eltúlzottak még akkor is, ha korlátlan a fogyasztás. Összességében számomra csak az előételek nyújtottak kimagasló gasztronómiai élményt, csak emiatt viszont biztos, hogy nem fogok visszatérni ide.
Ballagási ebéden voltunk a családdal Trófea Grill étteremben,az étel kínálattal nem voltam megelégedve,nem volt túl nagy választási lehetőség.A diabetikus sütemények nem voltak kirakva, a felszolgálóktól kellett kérni.A személyzet és a felszolgálok udvariasak,az étterem tiszta, kultúrált.
Többször jártam már itt,de most legutóbb (2013 december) kicsit csalódtam! Sokkal kevesebb a választék,és a minőség sem a régi! Pl a somlói galuska valami tocsogós trutyi volt,a tejszínhab borzalmas! Nem töltötték folyamatosan a pultokat. A csülök pékné módra viszont nagyon finom volt! Remélem visszatérnek a régi minőséghez,és színvonalhoz! :))))