2019.03.12-én tartottam az ètteremben a nyúgdijas bulimat amely azt hiszem nekem ès a kollegàimnak is sokàig emlèkezetes lesz.Nagyon jól sikerült jó volt a kaja ès a szemèlyzet is remekül àllt helyt. Ez egy nagyon remek vàlasztàs volt erre az alkalomra.Csak ajànlani tudom mindenkinek.
A lányom diploma osztását ünnepeltük itt. Az ünnepelt választása alapján mentünk a Trófeába. Előre bejelentkeztünk. Kedves volt a fogadtatás. A kínálatot fantasztikusnak ítéltük. Több féle leves, előétel, főétel és rengeteg dessezert várja az ide látogatókat. Nagyon meg voltunk elégedve. A kiszolgálás gyors, a felszolgáló hölgy mosolygós. A koktélok pedig isteniek. Nagyon jól éreztük magunkat.
Hát persze, hogy újra meglátogattuk kedvenc svédasztalos helyünket. Megrögzött Trófea-fanok lettünk. Semmiképpen nem az vezérel, hogy a lehető legdrágábbat egye az ember a rendelkezésre álló időkereten belül, de hát ha a tengeri herkentyűket szeretem . . . . Egyébként drága a bélszín is, mégsem azt eszem.
Mindenképpen jobbnak tartom egy 4, vagy 5 csillagos szállodánál, mert ott nincsenek ezek a hozzávalók. Most is nagyon jól éreztük magunkat és teljes megelégedettséggel távoztunk.
Nagyon jól megközelíthető ez a hely tömeg közlekedéssel,és családunk nagy kedvence,remélem még az életben összetudjuk hangolni a csaáldot,korrekt árak és kiszolgálás bőséges adagok,kiszolgálás is jó volt,gyerekekkel is lehet jönni,választék is jó volt,minden jó nem tudok olyat írni,hogy bármivel is probléma lett volna,csak ajánlani tudom mindenkinek
Karácsony előtt két héttel jártunk az étteremben. Minden évben legalább kétszer vagyunk itt. Az éttermet dicséri, hogy hosszú ideje tartja a jó színvonalat, az ételválaszték és a pincérek udvarisága tekintetében. A saláta, a grill ételek, a sütemények választéka is rendkívüli.
Idén egy ponton másképpen oldottuk meg a nagy, karácsonyi, családi összejövetelt. A második nap délután a zuglói Trófea Grill étteremben foglaltattunk nyolcunknak asztalt. Régen már jártunk itt, tudtam, hogy mekkora a hely belső tere. Amire nem voltam felkészülve az a tömeg. Sehol nem láttam üres széket az egész étteremben.
Sőt, ha valaki hamarabb befejezte az étkezést és távozott, 5 percen belül már jött is valaki a helyére. Sok család, baráti társaság gondolkodott hasonlóan ezen a napon. Az ételek a szokásos magas szintű kulináris élményt nyújtották. Az étterem odafigyelt az ünnepekre is, nem csak a karácsonyra, de az eljövendő szilveszterre is, így találhattunk a pultokon töltött káposzta, halakat különböző formában, lencsét salátaként és a desszertek között mákos gubát. Számomra az egyik legfinomabb különlegesség a lazac-tortaszelet volt. Előfordult, hogy egy-egy étel kifogyott vagy előkészített hús elfogyott. S bár a grill részlegnél sokat kellett sorban állni, de még így is megérte az a 15 perc. Degeszre ettük magunkat és boldogan pihegve léptünk ki az étterem ajtaján, azzal a tudattal, ha tudunk, ide visszatérünk. Csak gratulálni tudok az étteremnek a 2018-as Superbrands díjhoz. És ha elfogadnak egy jó tanácsot ahhoz, hogy a következő évben is megnyerhessék: A cukorbetegek nem csak gyümölcsöt és gyümölcsös kosárkát ehetnek desszertnek.
Szavakkal leirhatatlan. Minden frissen készült. Svédasztalos korlátlan fogyasztás. Gigantikus választék. Egyszerüen nem lehet rosszat mondani rá. Talán a legjobb étterem ahol valaha jártam. A bent eltölthető idő pedig bőven alkalmat ad arra hogy kétszer is jóllakjon az ember. A pincérek profik ahogy kezd üresedni a tál ujratöltik nem varják meg hogy teljesen elfogyjon.
Nagyon kedves ismerősöm hívott meg ide,jó választás volt tőle . Az ételválaszték szuper akárcsak az ízek. Folyamatosan töltötték a tálakat, ügyeltek, hogy semmiből ne legyen hiány. Diétásokra is gondolnak A pincérek figyelmesek és nagyon gyorsak. Az ajándékba kapott születésnapi torta pedig finom volt. Köszönjük! ! !
Kellemes és hangulatos hely. Az ételek sokasága és látványa az ízlelőbimbónkat megbolondította. Az ételek nagyon ízletesek és változatosak. A tálalás igényes, gusztusos. A pincérek barátságosak, kedvesek, figyelmesek. Ár-értékarány rendben. A hangulat felejthetetlen. Másoknak is szívesen ajánlom.