Közèpiskolai èveink mèltó lezárásár ünnepeltük itt, jómagam es a hőn szeretett 13C többi becses tagja. A hely hangulatos ès mindenki tökèletesen elfèrt. Az ott dolgozók mind kedvesek voltak es figyeltèk minden egyes kívánságunkat.
Az ètelek terèn sem találtunk semmi kivetnivalót, akkora választèk mellett egyetlen egy ember sem maradhatott èhen. A már ott elkèszült ètelek ès sütemènyek mellett bátran kièlhette a kreativitását a kísèrletező lèlek, mint èn, aki különfèle magvakkal es minden egyèb fellelhető èdes dologgal teleszórta a fagyiját. DE, finom volt! Külön pluszpont, hogy voltak pacolt, nyers etelek is, amiket ott helyben előtted kèszítettek el. Az alkoholos italokat is bőszen tesztelgettük, ès amennyire emlèkszem, egyikkel sem volt gond. Az est fènypontja a szülinapi tortás, köszöntős rèsz volt, amikor leoltották a villanyokat es szülinapi dallam töltötte be a helysèget, mindenki együtt ünneppelhetett a szülinapossal. Tehát mindent egybevève, bátran ajánlom a Trófeát mindenkinek!
Párommal évfordulónkat ünnepeltük a Trófea étteremben. A fogadás a pincérek kedvessége a finom ételek sokasága és íze elvarázsol egy "habzsi dőzsi" mennyországba. 4-5 féle hideg előétel közül választhattunk és, ami kimondottan tetszett, hogy a finom magyar ételek mellett megtalálható náluk a sushi.
Igaz, nem szeretem de a rántott húsos felkeltette érdeklődésemet. :) Hát, ezután sem fogok rendelni, enni. A hideg előételek után a finom meleg levesek ízei ragadtak el. A választásom a sütőtök krémlevesre esett. Finom, lágy és krémes volt, amit megbolondítottam pirított tökmaggal. Főételként nagyon sok válsztási lehetőség van, a rántott ételeken át a sültekig, 2 féle pörköltet is kóstolhattunk,van egy csodás látványkonyhájuk, ami azért is jó mert előttünk készül frissen a finomság. Ami plusz pont, hogy gondolnak az egyéb ételérzékenységgel rendelkező vendégekre és nagyon sokféle saláta kínálatuk van. Most jön a kedvenc részem, az édesség :). Egyszerűen imádom azokat a kis falatkákat. Lehetőséget adnak a piciny méretekkel, hogy minél több ízvilágot megkóstolhassunk. Rengeteg idény gyümölcsöket is ettünk, egyszóval úgy nézhettünk ki mint Döbrögi uraság. :) A végén pedig, mikor már látták, hogy befejeztük az étkezést, hozták a tortát, ami szép volt és aznapra már nagyon sok, így elcsomagoltattuk. Én csak ajánlani tudom minden olyan embernek, aki finomat és sokféle ízt szeretne megkóstolni.
Kollégáimmal szerveztük ide az évzáró vacsorát. A hely kicsit zsúfolt, de nagyon hangulatos. A zsúfoltság csak első látásra rémisztő, amint elhelyezkedik az ember és megkóstolja az ételeket, többé eszébe sem jut. Az ételek változatosak és finomak, a grill választékot több szakács, több vaslapon süti, ezért nem kell sokáig várni.
az édességek prémium minőségűek. A felszolgálókat nem kellett keresni, folyamatosan lesik a vendégek kívánságait, segítőkészek. A páromnak vittem haza vacsorát. Külön étlapot kaptam, amiről választhattam. A konyháról hozták fel egyenesen (NEM a menüasztalról), melegen tartó táskában. A fizetési módot külön megválaszthattam, nem írták elő, hogy csak kézpénzben. Az adag majdnem kétszemélyes volt, nagyon ízletes, az ára pedig szinte elhanyagolható. Sűrűn ünnepeltek születés és névnapot, de egyáltalán nem volt zavaró, sőt! A dohányzóhely teljesen külön van az étteremtől. Le lehet ülni, még takaró is van, hogy ne fázzunk, és még egy folyamatosan fűtött kondérból forralt bort is ihatott a vendég kedve szerint. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
A 70. születésnapomat ünnepeltem családi körben. Nem győztünk válogatni a különböző finomságok között. A személyzet és a felszolgálók kitűnően végezték munkájukat. A kiválasztott és elfogyasztott ételek és italok kifogástalanok voltak. Unokáimnak nagyon tetszett, azt választhattak amit megkívántak. Hamarosan visszatérünk egy családtagunk születésnapját megünnepelni.
igen jártam itt a napokban, egy ballagást ünnepeltünk, mondhatom nagyon jó valasztásvolt ez a hely. kellemes légkör, udvarias felszolgálók, tisztaság, no és az ételek, ami szem szájnak ingere. csak ajánlani tudom mindenkinek és persze visszatérni ide hamarosan. köszönünk mindent, legmagasabb pontszám. kovácsné
Eőször is a választék mindig meglep minket. Az idénynek és az alkalmaknak megfelelő ételek választékkal készültek. Általában vagy külfördi rokonaikat visszük el, vagy szülinapot ünnepelni megyünk oda. Nagyon jó csendes hely, nincs hangoskodó zajongás,noha 1-1 ünneplésnél ez is beleférne! Gyorsak a személyzeti kiszolgálók is.
Tetszik a sok előétel, főétel igen változatos, és a sok sok finom édesség gyümölcs / még szezonon kivül is sok gyümölcs van kirakva! /-- elbüvölt bennünket SZIVESEN megyünk vissza ha alaklom van rá! Köszönjük!
Ünnepelni mentünk a Zuglói Trófeába,mint 10 éve mindig. A hely igazán szépen megújult. A választék mindig meglep minket. Az idénynek és az alkalmaknak megfelelő étel választékkal készültek. A múltkori libamáj után, most a is a kedvencemet a sushit készítették . A tengeri halakból és rákokból is igen széles választék szolgált.
A gyümölcsök és desszertek is különlegesek voltak. Egyedül a születésnapra ajándékozott torta 10 éve nem változott, az még mindig a régimódi csoki torta. Ez is egy kicsit megújulhatna! A többi nagyon OKÉ volt!
Vegetáriánus vagyok, ezért fontos számomra a kínálat. Itt gondolnak rám. Széles körű a választék zöldségből, gyümölcsből, salátából. Emellett a kiszolgálás gyors, figyelmes a személyzet. A hangulata, berendezése számomra kellemes. Az is tetszik, hogy ilyen hideg napokon, már a bejáratnál forralt borral kedveskednek a várakozó vendégeknek.
Párom 40. és apósom fiának 42. születésnapját jöttünk ide ünnepelni. A pincérünk nagyon kedves volt, az ételek finomak, bár, akadt 1-2 hiba (a grillezés inkább égetés volt pl. ), ám nagyon jól éreztük magunkat és hálásak vagyunk, hogy két tortát is kaptunk, lévén két ünnepeltünk is volt!
Minden fontos családi rendezvényt itt tartunk, mert annyira szeretjük, különleges hangulata van az étteremnek, mindig nagyon kedves, segítőkész a kiszolgálás, az ételek isteni finomak. De akkor is ide jövünk, ha egyszerűen nagyon jót, vagy különlegeset szeretnénk enni, nem is kell hozzá alkalom, egy egyszerű hétköznapi ebédet is ünneppé tudnak itt tenni.
Vidéki, külföldi vendégeinket is ide hozzuk, mert nagyon jól lehet itt a magyar ízeket megmutatni. Nagyon sokszor voltunk már itt, de mindig volt valami újdonság, különlegesség, mindig nagyon jókat eszünk és nagyon jól érezzük magunkat. Nekünk ez a kedvenc helyünk.