Az étterem viszonylag kis alapterületen helyezkedik el, kialakítása "U" alakú. Kialakításának köszönhetően a vendégek kényelmesen vagy bokszokban, vagy pedig - nagyobb létszámú csoportok esetén - egybefüggő asztaloknál tudnak helyet foglalni. Az ételválasztékot úgy jellemezném "mindenből egy kevés".
Kollégákkal vacsoráztunk itt egy kimerítő konferenciát követően. A hely nekem nagyon nyomasztó és zsúfolt, sötét és az asztalok között alig lehet elférni. Az előételek kifejezetten finomak, különlegesek voltak. Kiemelném az isteni libamájat és a salátákat. A főételekből nem volt nagy választék és nem is voltak különösebben finomak.
A desszertek kritikán aluliak, a profiterol volt az egyetlen sütemény, amit meg lehetett enni. A pincérek nagyon udvariasak, a kiszolgálás kimagasló. Amint elfogyott valamilyen innivaló az asztalról, máris pótolták, a koszos tányérokat azonnal elvitték. Az árak szerintem eltúlzottak még akkor is, ha korlátlan a fogyasztás. Összességében számomra csak az előételek nyújtottak kimagasló gasztronómiai élményt, csak emiatt viszont biztos, hogy nem fogok visszatérni ide.
Párommal, fiammal és az Ő barátjával étkeztünk kora hétköznap délutáni órában itt, búcsúztatni az erasmusra induló egyetemistát. Korábban már vásároltunk ide bónuszokat ajándékba és már akkor is tetszett a hely. Belülről kissé zsúfoltnak tűnt, 10 percenként ünnepeltek valakit, de ez végül is nem zavart.
A hidegtálak gyönyörűek és finomak, szusi is a fiam szerint, tetszett a bőséges saláta választék (paleósak vagyunk). A pincérek igen udvariasak és készségesek. Egyedül a grillezett húsokkal volt a többieknek problémája. Rokon vidéki családom ódákat mesélt a narancsfacsaró működéséről és remekül szórakoztak, ünnepeltek augusztusban itt. Szóval mindenkinek érdemes legalább 1X!
Ballagási ebéden voltunk a családdal Trófea Grill étteremben,az étel kínálattal nem voltam megelégedve,nem volt túl nagy választási lehetőség.A diabetikus sütemények nem voltak kirakva, a felszolgálóktól kellett kérni.A személyzet és a felszolgálok udvariasak,az étterem tiszta, kultúrált.
A 70. születésnapomat ünnepeltem családi körben. Nem győztünk válogatni a különböző finomságok között. A személyzet és a felszolgálók kitűnően végezték munkájukat. A kiválasztott és elfogyasztott ételek és italok kifogástalanok voltak. Unokáimnak nagyon tetszett, azt választhattak amit megkívántak. Hamarosan visszatérünk egy családtagunk születésnapját megünnepelni.
igen jártam itt a napokban, egy ballagást ünnepeltünk, mondhatom nagyon jó valasztásvolt ez a hely. kellemes légkör, udvarias felszolgálók, tisztaság, no és az ételek, ami szem szájnak ingere. csak ajánlani tudom mindenkinek és persze visszatérni ide hamarosan. köszönünk mindent, legmagasabb pontszám. kovácsné
Eőször is a választék mindig meglep minket. Az idénynek és az alkalmaknak megfelelő ételek választékkal készültek. Általában vagy külfördi rokonaikat visszük el, vagy szülinapot ünnepelni megyünk oda. Nagyon jó csendes hely, nincs hangoskodó zajongás,noha 1-1 ünneplésnél ez is beleférne! Gyorsak a személyzeti kiszolgálók is.
Tetszik a sok előétel, főétel igen változatos, és a sok sok finom édesség gyümölcs / még szezonon kivül is sok gyümölcs van kirakva! /-- elbüvölt bennünket SZIVESEN megyünk vissza ha alaklom van rá! Köszönjük!
Ünnepelni mentünk a Zuglói Trófeába,mint 10 éve mindig. A hely igazán szépen megújult. A választék mindig meglep minket. Az idénynek és az alkalmaknak megfelelő étel választékkal készültek. A múltkori libamáj után, most a is a kedvencemet a sushit készítették . A tengeri halakból és rákokból is igen széles választék szolgált.
A gyümölcsök és desszertek is különlegesek voltak. Egyedül a születésnapra ajándékozott torta 10 éve nem változott, az még mindig a régimódi csoki torta. Ez is egy kicsit megújulhatna! A többi nagyon OKÉ volt!
Januárban ismét visszatértünk a régi kedvenc éttermünkbe. Kíváncsi voltam, hogy mióta utoljára itt jártunk, változott-e valami. Bizony változott, átrendezték a nagy termet. Nekem ez a változás nem tetszik igazán, sokkal személytelenebb és zsúfoltabb lett. Elvesztette az intimitás érzését, egy nagy térben nagyon összezsúfolták az asztalokat, megszűntek a kisebb boxok.
Értem én, hogy több asztal, több vendég, nagyobb profit a cél, de számomra kicsit csalódás volt. Az ételek minősége szerencsére mit sem változott, a választék, az ízek a régi kiváló minőséget hozták. Jóllaktunk, finom volt, a kiszolgálás is elsőrangú, de nekem hiányzik a régi feeling.
Barátságos hangulatú vendéglő, a személyzet segítőkész. Céges bulin voltunk, 20 fő körüli társasággal, nagyon jól éreztük magunkat. Igazán bőséges volt a kínálat, és minden mutatós és finom volt. Nézegettem (itthonról) a menüt, és az a'la cart kínálatot - ez könnyebben elérhető lenne nekem - és örömmel mennék is ide ezeket fogyasztani, de azt nem tudom hogy erre van-e lehetőség.