Vasárnap ebédidőben ettünk itt a családunkkal, 7 főre foglaltunk asztalt, gyerekeink és anyukám születésnapját ünnepeltük. A korábbi látogatásainkhoz hasonlóan most is telt ház volt, ezért érdemes már 12-kor érkezni, amikor még nem olyan nagy a tumultus, mert sokan csak 12. 30-ra vagy 13. 00 órára érkeztek meg.
A koncepció nem változott, viszont a születésnapi torták mérete sokkal kisebb lett, mint 1 évvel ezelőtt. De tűzijáték, zenei aláfestés most is ugyanúgy volt, amit a kisgyerekek mindig nagy ámulattal fogadnak. További gyerekbarát ötlet a Trófeától, hogy hétvégenként csillámtetoválás és arcfestés/"tetoválás" van a gyerekeknek, teljesen ingyenesen, ami mindig nagy népszerűségnek örvend a kicsik körében, és még a sort is türelmesen kivárják, amíg sorra kerülnek. A gyerekek számára továbbra is ingyenes az étel-ital. Az ételek felhozatala nem sokat változott, úgy vettem észre, pl. a szokásos szarvasszelet barnamártással, krokettel és áfonyalekvárral most is szerepelt a kínálatban. A hidegpultban azonban jöttek újabb ételek is, pl. volt tatárbifsztek is, amit elég jól készítettek el és a frissen sültes látványpultban is voltak újabb kreációk, fűszeres-pácolt húsok. Azt vettük még észre, hogy már a külföldi turistacsoportok is rákaptak a Trófeára, ami még fokozza a tömegjeleneteket. Ők azonban nem töltik ki a rendelkezésre álló 3 órás időtartamot, hanem viszonylag gyorsan esznek és távoznak is.
Esküvői meghívásnak tettünk eleget, amikor a násznéppel ellátogattunk az étterembe. Ügyesen megoldották az alkalomhoz illő elhelyezésünket a teríték is szép ünnepélyes volt. A személyzet kedves, előzékeny. Az étel, ital választék nagyon jó, sokféle. Az ételek finomak, ízletesek, különlegesek.
Egy hétköznap jártunk itt és asztalfoglaláskor 21:00-24:00 időpontot jelöltük meg. Eleinte nagyon kedvesek voltak a pincérek,de mikor már csak mi voltunk az étteremben egyre többet jöttek oda,hogy akarunk még valamit fogyasztani. Az ajtóban álltak és állandóan oda bámultak,ahol ülünk. Kellemtelen volt így enni vagy inni.
A végén mikor már megelégeltem a pincér állandó kérdéseit megkérdezte,hogy zavarunk-e és mennyünk-e már. Ő bájosan mosolygott és azt mondta,hogy ő ilyet nem mondhat. A hangsúlyból viszont tudtuk,hogy igen. Fizettünk és még ki sem léptünk az ajtón már csukták is be. Ekkor 22:30 volt,de mi a 3 órás vacsorára fizettünk. Soha többet nem megyünk ide!
Ami a Trófea Viságrád utcai éttermét illeti, úgy gondolom, hogy ez az étterem hozza a legháziasabb stílust. A függönyök, a sok fából készült bútor, az egész helyiség hangulata azt sugározza mintha a konyhában sok-sok nagymama készíteni az ételeket.
Kíváló házias ételek találhatóak meg a svédasztal kínálatában, és ha még emellé tesszük mindazokat a finom pácolt húsokat, sajtokat, zöldségeket amiket a grill pultban frissen sütnek, akkor azt kell mondjam, hogy bárkinek ajánlhatom ezt a remek kis éttermet. 3 óra itt tartózkodás, és az ital beletartozik az előzetesen meghírdetett árba. Erre egy szó van: kiváló. Az ár/érték arány mindenképp 5-ös. Ajánlom mindenkinek a helyet.
Fiam szülinapját ünnepeltük - igazán jól sikerült. Nagyon széles az ételválaszték, és igazán finom volt minden. Sok inyencséget is kínálnak: libamáj pástétom, szarvas sült. Nem csak bort és sört kínálnak, hanem nagyon finom koktélokat is - többet is megkóstóltunk. A kiszolgálás gyors volt és udvarias, a végén kaptunk egy kis tortát tűzijátékkal. Egyszóval csak ajánlani tudom családi eseményekre vagy csak úgy!
Férjemmel már legalább 8 éve járunk ide,havonta egyszer. Itt tartottuk gyermekeink ballagását is. A többi trófea éttermeket is kipróbáltuk,de szerintünk a Visegrád úti trófeában a legfinomabbak az ételek. 1éve kipróbáltuk egy másik egységüket [moderálva - a szerk. ] de csakis azért mert a visegrádi úti karbantartás végett zárva volt.
Hát nagy csalódás volt a fogadtatás és a kiszolgálás is,az ételek sem voltak olyan finomak,fél óra elteltével el is jöttünk,biztos hogy többet nem megyünk oda.
Evek ota vissza jarunk a Trofeaba, minden evben legalabb 1x ott talalkozunk a baratainkkal. Meg sohasem csalodtunk,boseges etelvalasztek van, mindenki megtalalja a kedvenc eteleit. Igaz,hogy a frissensulteknel varni kell,neha a rovid pacolasi ido miatt nem tokeletes az ize, de osszessegeben nagyon finomak az etelek.
Szerintem az Ar-ertekarany jo,Bar csak ebbe az egy Trofea Etteremben adnak koktelokat is a no limit italfogyasztashoz,ami az utolso ket alkalommal mar inkabb csak udito volt . Szerintunk nem eleg alkoholtartalommal. A kiszolgalas mindig kedves, udvarias figyelmes, azert is szeretunk ide jonni. Mi biztos hogy visszaterunk.
Sok jót hallottunk már a Trófea Grill éttermekről, egy Vígszínházi program előtt ültünk be születésnapot ünnepelni családostul. Nem csalódtunk, nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A gyerekek különösen élvezték, más asztaloknál is szülinapot köszöntöttek nagy tapssal. Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás szuper.
Először jártam az étteremben, bár sokszor hallottam már róla. Az elvárásoknak teljesen megfelelt, maximális elégedettségről beszélhetek. A kiszolgálás kiváló, az ételek nagyon finomak és változatosak. Bár korlátlan fogyasztás volt, mindent nem tudtam megkóstolni, de amire elegendő volt gyomrom nagysága, azt örömmel fogyasztottam. Mindenkinek ajánlom, számomra 5 csillagos hely!
Párom születésnapját ünnepeltük itt kettesben. Rengeteget hallottam a helyről, és mivel meglehetősen nagy étkű vagyok, már a korlátlan fogyasztás gondolatára is összefolyt a nyál a számban. Kicsit féltem tőle, hogy a nagy előzetes beharangozás és ismerőseim pozitív vélekedése túlságosan magas elvárásokat ébreszt bennem, és nem fog annyira lenyűgözni a hely, de szerencsére tévednem kellett.
A személyzet kedves, figyelmes és segítőkész, az új arcokat, mint jómagam sem nézik ki a sorból. A választék hatalmas, ráadásul minden egyes fogás nagyszerűen volt elkészítve. Tengeri herkentyűből ettem már jobbat is, viszont sehol sem tehettem még meg, hogy a rák csupán egy legyen a számos végigkóstolt finom falatból. A sushi nem nyűgözött le, de bevallom őszintén, életemben először ettem, szóval könnyen meglehet, hogy nem is szeretem. A húsok, saláták, desszertek és italok viszont egyértelműen fantasztikusak voltak. Nem a vastag pénztárcámról vagyok híres, de ár-érték arányt nézve abszolút megéri ellátogatni a helyre. Ennyiért máshol nem kapni ennyi mindent. Főleg nem ilyen finomat. Kívánom, hogy sokáig üzemeljen a hely!