Születésnapra mentünk, de nagyon szerény volt a választék. Főleg a desszertekből. A kiszolgálás jó volt, de mint a Trófea lánc törzsvendége, ezt találtam a leggyengébbnek. Mióta Trófea éttermek vannak, mindet meglátogattam, mint pl. az Újbudát, Mexikói utat,Óbudát,de a választék és minőség miatt, az első kettőben fordultam meg a legtöbbször.
Az étterem frekventált helyen helyezkedik el, belső kialakítása azonban - elrendezés tekintetében - rendkívül zsúfolt. Az asztalok nagyrészt egymással párhuzamosan helyezkednek el, így egy nagyobb társaság fogadása esetén a többi éttermi vendég számára a közlekedés - a saját asztala és az ételes pultok között - gondot okoz.
Ez az étterem elsősorban a grill ételekre összepontosít, bár a főételekben és a desszertekben is bőven akad választék mindenki számára. Mindenki figyelmébe ajánlom a fácánhúslevest, amely rendkívül finom, és a budapesti trófeák közül itt kapható egyedül. A kiszolgáló személyzet udvarias, figyelmes és együttműködő. Aki szereti a jó grillételeket, annak itt a helye.
Ballagási ebédre foglaltam ide június 13 pénteki kora délutánra. Már a foglalásnál kezdődtek a gondok, mivel mindkétszeri alkalommal a telefonban igen csak udvariatlan és fellengzős volt a kisasszony. Mivel 15 főre kértem előleget fizettem ahol tájékoztattak, hogy véletlenül sem lehet több a létszám egy fővel, ha mégis akarnám azt csak előtte 3 nappal változtathatom meg és ha mégsem jönne akkor is ki kell fizetnem.
Ez szerintem igencsak rugalmatlan , bár igaz telt ház volt. De utána pedig ebből is volt sok probléma. Az étel választék bőséges lett volna, de nagyon hamar elfogytak a népszerűbb ételek és az utánpótlására sokat kellett várni. A grill pultnál fél órát is sorban kellett állni. A pincérek sem voltak a helyzet magaslatán, a kért italokra sokat kellett szintén várni, sokszor nem is a megrendelt italokat hozták ki. Az ingyenes koktélok tetszetősek voltak viszont tartalmukban igencsak eltértek a megszokottól. Az étterem nagyon zajos, hangos volt mintha zsibvásárban lettünk volna. Kávéra hiába vártunk, nem kérdezték meg távozás előtt mint máshol. Mikor kértünk volna közölték, hogy már nem szolgálnak ki. Mivel foglaláskor közöltem, hogy ballagást ünnepelünk, nem szóltak, hogy ilyen estében jár torta is persze csak ha kérem. Mivel nem mondták én nem kértem és kicsit furcsa volt, hogy sok asztalhoz vittek. A két és fél óra alatt ki-be lehetett járkálni és a szomszédos asztalnál ezt ki is használták, mert 2 másik ember jött be enni fél ötkor. Összeségében ár-érték arányban megérte, de eddig ez volt a legrosszabb Trófea élményünk.
Ezt is kipróbáltuk, de a mondás igaz. A járt utat a járatlanért el ne hagyd! . Maradunk a zuglói Trófeánál. Esős délután érkeztünk, asztalfoglalásunk fél háromra szólt. A kabátok elhelyezése nehézkes volt. Az ételes tálak nem voltak feltöltve, sült liba combhoz/Márton nap/ csak sokadik nekifutára jutottunk.
Süteményeknél ugyanaz volt a helyzet, itt még kistányér sem volt. Krisztina a felszolgáló kedves volt, de nehezen birkózótt meg a tízfős társaság kívánságaival. Az egészet olyan közepesre értékelném.
A király utcai étterembe nagyon szeretünk járni. A visegrádit most kipróbáltuk mivel ott koktél is kapható. Bár azok finomak voltak. Az ételekben viszont csalódtunk. Az ízük,állaguk nem tökéletes. A választék kevés. Nem fedi a valóságot mint ami az étlapon van. Több étel hideg. A mosdó igénytelen.
Szombati nap 14. 30-tól 17-ig volt foglalásunk az étterembe. Az utcán tömeg várta, hogy bejusson, majd mikor kinyílt az ajtó mint egy éttermi menzán a tömeg megrohanta a bejáratot. Az első félórában mozdulni nem lehetett a szorosan elhelyezett - legalább a reálisnál egy harmaddal több - asztal és a befogadóképességhez képest legalább ugyanennyivel több vendég miatt.
( Ez a pincérekre is vonatkozott, félóráig az asztalunk közelébe sem tudtak a tömeg miatt jönni. ) A szűk helyen előkészített ételek egy része elfogadható, más része kimondottan gyenge volt. ( Pl. Hortobágyi ). A pincérek között volt igyekvő kezdő, volt még aki nem is igyekezett hanem nekem panaszkodott a tömegre (? ). A személyenkénti hétezer forintot végül is le lehet fogyasztani, de ez nem vendéglátás. Csak az menjen ide akinek ez legfontosabb.