Általában ha Trófea, akkor Óbuda. Voltunk már nyáron,télen,mindig jól éreztük magunkat. Persze eltekintve az olyan látványtól,mint pupozott kanalazott tatárbeefsteak mélytányerból,gyümölcsleves mellé (bele)muflon pörkölt. ez kinek-kinekaz ízlése. 2018. Január 28-án este voltunk szülinapot ünnepelni,és bizony a jó kaják mellett volt egy két kellemetlenség a pincerekkel.
FLEGMA volt a főúr,whiskey mellé nem hozott jeget,leb@szta az asztalra a pezsgős vödrot,úgy hajolgatni el az üveg mellől,és elfelejtette az italrendelés másik felét kihozni. A másik úr is elfelejtette,de a végén egy hölgy pincérnek szóltunk,az kihozta. Valamint indokolatlan módon egymás nyakába ültettek egy csoporttal, gondolom azért,hogy a pincér uraknak ne kelljen sokat és sok helyre menni. Egy kicsit káoszos volt,hogy kétszer is majd a nyakamba öntötték a levest és rugdosták a székemet,pedig a fél vendéglő üres volt. A ruhataros fiú volt a legkedvesebb.
Gyakran jártunk erre a helyre. Nagyon sok családi ünnepet ide szerveztünk. Az esküvői ebédet is itt tartottuk meg, amiért egy meghívót kaptunk ajándékba, 2 személy részére, amit egy év múlva lehetne felhasználni. Ez nagyon szép gesztus volt a Trófea vezetőség részéről.
Viszont betegség miatt, nem tudjuk felhasználni és telefonon szerettem volna megtudni, hogy más időpontban igénybe vehetjük-e vagy esetleg a barátaink közül valakinek oda ajándékozhatom-e. Nincs név rajta, csak dátum. Ha megfelelő tájékoztatást kaptam volna , akkor rendben van elfogadom, hogy nem lehet se időpontot módosítani, sem valakinek odaadni. Ezt közölte velem kissé félválról egy "hölgyike" ( sajnos csak így tudom nevezni, mert ki van zárva, hogy valamilyen intelligens tanult alkalmazott lett volna) nagyon cinikusan közölte, hogy ezt nem engedik meg a főnökök. A baj csak az, hogy elment megkérdezni és a telefonban lehetett hallani , ahogyan vigyorogva érdeklődik erről és gúnyosan röhögve beszél a vendég kéréséről. Az étteremmel semmi bajom, de ilyen személyzeti hozzáálással igen. Nekem ez nagyon sértő volt. Így eldöntöttem, hogy nem megyünk ide többet. Nem is ajánlom a barátaimnak, azért voltunk egy páran akik eddig igénybe vették.
Néhányszor voltunk már családdal, barátokkal, a város különböző Trófea éttermeiben. Vannak kedvencek, de van amelyikben ételmérgezést kaptam. Az óbudait szeretem. Ha hétköznap megyünk, még csak nincs is tolongás az ételek körül. Attól ugyanis meg tudok őrülni. Jó nagy a hely bent is, de a legjobb nyáron a kerthelyiség.
Az ételek a megszokott színvonalúak, átlagosnak mondhatók. Néha van egy-két kisebb különlegesség, vagy újítás. A grilleztetési lehetőség nagyon tetszik. Minden finom. Legutóbb családdal voltunk születésnapot ünnepelni. Amikor asztalt foglaltam kérdezték lesz-e gyerek. Mondtam hogy igen és az életkort is hozzáfűztem. 4 és 6 évesek. Akkor ők nem fizetnek, a felnőtteknek lesz fejenként 5. 500. - ft. Hurrá! Minden simán ment, mindenki jól lakott, az étterem figyelmessége a kis torta is rendben megérkezett, a hangulat a tetőfokon. Fizetünk! Kiszámoltuk, hogy a 6 felnőtt extra fogyasztás nélkül 33,000. - Számlán: 38. 000. - Meglepődtünk. Kérdések merültek fel, amire a pincér nagyon udvariasan válaszolt. A két gyerek féláron étkezett, mert elmúltak 3 évesek. 150 centin felül is, de azt még nem lépték át. Uff. Telefonban nem ezt mondták, de a szülinapos miatt nem álltunk neki számonkérni. Akkor fizetnénk. Készpénz, vagy szépkártya? Bankkártya. Azzal nem lehet. Megkezdődik a kínos körbekérdezés: Nálad mennyi van? 8000. - Ok, akkor te azt add ide, nálam van egy tízes, a Janinál 5000, . . . Neeeeee, szóval ez rém ciki és nem csak az étteremnek, hanem a vendégnek is. Ha épp nem sikerül összevadászni a pénzt, akkor tényleg ki kell mennünk a bankautomatához, ami a Flórián téren van? Külföldieket is kiküldik? Hóban is? Érthetetlen, hogy miért hozzák a vendéget kellemetlen helyzetbe, amikor manapság egy telefon és másnap ott a leolvasó. Ezt a két mozzanatot kivéve jól éreztük magunkat, de a kis szálka megmaradt.
Azzal kezdem, hogy részemről annak mindig praktikus oka van, ha egy ilyen típusú helyen eszem, s nem elsősorban a kulináris élvezetek miatt teszem ezt; pl. kisgyerekekkel vagyunk, akik nem bírnak várni az ételekre, de amúgy is lutri, hogy amit választanak, s végül megeszik-e vagy sokan vagyunk, és mindenkinek más az ízlése, családi összejövetel vagy éppen céges vacsora.
. . Az általam eddig meglátogatott Trófea éttermek közül (Visegrádi u. , Király u. , Mexikói út, Margit krt. ) azonban berendezés és kialakítás szempontjából ez tetszett a legjobban. Kicsit rusztikus, magyaros hangulatú, van nagyon tágas belső nyitott terasz, amely magyaros hangulatú, benn pedig vannak kisebb, szeparált különtermek, tengerészes ill. századelős dekorációval. Az asztalok nincsenek túl szorosan bezsúfolva, így az eltérő asztaltársaságok nem zavarják egymást. Koncepció tekintetében a megszokottak szerint működik mindent itt is, adott időintervallumra szól a fix áras "belépő", ezalatt lehet enni-inni korlátlanul, kivéve röviditalok. Itt is vannak friss, pácolt húsok, amelyeket személyre szólóan frissen sütnek meg a látványgrillben. A levesek piros zománcos lábosban vannak, ezzel kicsit látványosabbá teszik a pultot. A felnőtt ár kedvezőbb, mint a Visegrádi u. vagy a Király utca, itt azonban a gyerekeknek csak 3 éves korig ingyenes, utána 150 cm magasságig van 50%-os kedvezmény. Születés- és névnapra kap az ünnepelt egy csokitortát tűzijátékkal. Vasárnap van a gyerekeknek animátor/bohóc, néhány ingyenes programmal. Az egyik alkalmazottal beszélgetve megtudtam, hogy valójában a Trófea 2 céget takar, hozzájuk a Zugló és az Újbuda tartozik még. Az ételek szépen, kulturáltan vannak tálalva és folyamatosan töltik fel a fogyatkozó készletet. Elegendő alkalmazott áll a vendégek rendelkezésére, nem kellett "vadászni" rájuk. Csapatos etetésre praktikus hely, de összességében azért megvan a tömegétkeztetés hangulata a dolognak.
Már többször is jártunk itt. Svédasztalos, "fix árért annyit eszel, amennyit akarsz" típusú étterem. Igazi különlegességeket is találtam, mint pl szarvashús, frissen grillezett tengeri finomságok, sajtok, saláták, és nagyon finomak a desszertek is. Minden asztalhoz tartozik egy pincér, aki figyeli a megüresedett tányérokat, és elviszi azokat, hogy újabb fogásokat hozhass magadnak.
Az italok többsége is benne van az árban korlátlan fogyasztással. (A rövid italokat kivéve) Ha ott tartod a szülinapod, csokitortát adnak ajándékba, amit tüzijátékkal szolgálnak fel, zene kíséretében. Legutóbb, amikor ott voltunk, egyszerre 6 asztalhoz vittek ilyen tortát és köszöntötték az ünnepeltet. Én nagyon szeretem ezt a helyet.
Mivel már többször jártam az étteremben ezért a névnapomra meglepett a trófea grill Óbuda egy névnapi vacsorával. A köszöntésnek nagyon örültem és kaptam egy tortát is ami nagyon meghatott. Minden nagyon jó volt és a barátaim is jól érezték magukat. Még biztos hogy meglátogatjuk ezt a helyet és mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm trófea grill Óbuda.
Nagy hely, ezért egy kicsit menza jellegűek a termek és a kerthelyiség. Az ételek finomak, de egy kicsit egyforma ízűek. Nagy a választék,de hiányolom a cukormentes süteményeket! 1 féle - ehetetlen pudingos gyümölcskosárka - cukormentes édesség volt és gyümölcsből is a legcukrosabbak (szőlő, banán, dinnye) voltak csak.
Nagyon finomak az ételek. A pincérek jönnek-mennek viszik el az üres tányérokat . Nagyon jó a svédasztalos kínálata. Szé tálalással vártaák az osztályomat, tanáraimat.... A Bankettünk nagyon jó és emlékezetes volt a Trófea Grill Óbudai éttermében.....
Minden évben itt tartjuk a céges karácsonyi vacsorákat és nagyon szoktuk várni. Nagyon finom, változatos az ételkínálat! Kedvencem a látvány grillező pult, ahol odaviszed a kis nyers, pácolt csirkemelled, sajtod, zöldséged, és pikk-pakk előtted meggrillezik. Isteni! A kiszolgálás mindig nagyon udvarias, figyelmes. Egy picikét kiesik tömegközlekedési szempontból, de nem veszélyes. :-)
Most először voltunk itt a családommal és fantasztikusan elégedettek voltunk mindennel: a környezet, az asztalok elhelyezkedése a belső udarban, megtalálható árnyékos és napsütötte rész is, (a kettő ötvözete is),nem túl hangos zene, óriási ételválaszték, megfelelő higiénia! Az árak nagyon kedvezőek, a pincérek figyelme és barátságossága pedig példamutató. Mindenkinek csak ajánlani tudom!