Átlagos 2018. március 10., üzleti partnerrel járt itt
A napokban harmadik alkalommal jártam az étteremben. Pár év eltelt az utolsó látogatásom óta. Most kisebb társasággal voltunk, több generáció vacsorázott együtt. A nagyteremben kaptunk asztalt, csak mi voltunk. A felszolgáló fiatalember rendkívül segítőkész és udvarias volt.
Meglepetést okozott, hogy az étlapon szereplő italok között voltak olyan tételek is melyek éppen elfogytak, így mást kellett rendelnünk. A vacsoránkra nem kellett sokat várni és a felszolgálás is gördülékenyen működött. Az ételek jóízűek voltak, az adagok kiadósak. A vacsora elfogyasztása utáni másnap többünket kellemetlenül érintett. Talán csak valami egynapos vírus lehetett az oka.
A hely belülről elegáns, de nem áraszt melegséget, rideg. Az ételekből egy pici fűszerezés hiányzik. A vöröslencse leves zseniális, azonban a mascarpones almatorta, nagyon rossz (zselatindarabokkal van teli a krém, az alma nyúlós, rágós).
Nem ajánlom senkinek. Mikor mi mentünk, az étterem teljesen kihalt volt, rajtunk kívül még 1 asztalnál ültek vendégek, ehhez képest a kiszolgálás borzasztó lassú volt. Legalább fél óra eltelt, mire az első fogást megkaptuk, utána szintén még minimum ugyanannyi idő kellett, hogy a főételt kihozzák - pedig 3 pincér is volt, igaz, nem tudom, mire, amikor vendég nincs, így csak ácsorogtak.
Az egy dolog, hogy az étlapon szereplő ételek egy része nem kérhető, mert nincs hozzá alapanyag (ezt a pincér vállrándítással közli), de pl. mikor kértem, hogy a halhoz tészta helyett párolt zöldséget hozzanak, háromszor jött vissza a felszolgáló, mert képtelen volt megjegyezni. Akkor miért nem írja fel? ? Végül egy feketére sült, szottyadt, olajban úszó vackot kaptam, amit fel is számoltak +400 Ft-ért! ! Ezt nem is említették, csak akkor láttuk, mikor a számlát kihozták. Egyébként nagyon drága étterem ahhoz képest, hogy milyen minősíthetetlen a felszolgálás és az étel is, ennél jobb áron messze finomabbakat lehet enni a város különböző pontjain, amik ráadásul nincsenek a világ végén! Én senkinek nem ajánlom.
Egy régi villában kialakított kellemes hangulatú étterem szép környezetben, finom ételekkel. A pincérek nagyon udvariasak, figyelnek a vendégre. A marhapofa leves forró és finom, a Pármai pulykamell salátával, grillezett burgonyával bőséges mennyiségű és egyenesen isteni! A desszertben (Somlói gombócok tejszínhabbal) sem találtam semmi kivetnivalót, nagyon ízletes volt.