Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyobb társasággal előzetes asztalfoglalás szükséges. Bár van saját parkolójuk, de hétvégén ez is megtelik, ilyenkor marad a sétány menti parkolás a támfal mentén. A beltér kialakítása, dekorációja kellemes, de a tömeg miatt nagyon nem volt lehetőségem a részletek között elveszni, nézelődni. Szintén a tömegből következőleg a konyha és a kiszolgáló személyzet is "feltorlódik" ilyen időtájt a feladatokkal, sokat kellett várni, már a rendelés felvételére is, majd utána az ételekre is. A pincérek pörögtek, igyekeztek, de nagyon látszott rajtuk a fáradtság, kiégettség is, értelemszerűen ilyenkor személyes kontaktusra, ételek ajánlására, bemutatására nincs lehetőség, bár van vendég, aki igényelné a személyes bánásmódot, törődést, figyelmességet (pl. én is ilyen vendég vagyok). Az étlap jópofa, jó minőségű papírra nyomták, vágódeszka alakú, színes képekkel dekorált. Az elkészült ételek valóban úgy néztek ki, mint ahogy a fotókon is látni. Az ételek ára a budapesti átlag feletti, inkább belvárosias, mint külterületi színvonalú. Zsolt Chef időszakos ajánlatai mellett a normál étlapon az előételek 3-4000 Ft között, levesek és desszertek 2500 Ft környékén, főételek 4-7000 Ft körül alakultak. A magyaros fogások mellett nemzetközi, mediterrán konyha, lazább, könnyedebb ételek, zöldséges-salátás fogások jellemzőek. Modern, fiatalos, nem unalmas étlap, de nem is nagyon avantgárd, szóval teljesen fogyasztható, nem afféle "bevállalós" ételeket kínálnak. Az adagok közepesek, nem nagyok, én itt 3 fogást (kiadós leves, előétel, desszert) meg tudtam enni, pedig volt már jó pár olyan étterem, ahol meg egy fogás is kifogott rajtam. A gulyásleves (2390 Ft) kerámia csuporban érkezett, mellé közepes házias kovászos kenyér került. Fűszerezés jó, magyarosan paprikás, a lé sűrű, de a húsban voltak kövér, rágós részek. A VV csippentős (3190 Ft) hideg előételben erdélyi padlizsánkrém, tonhalkrém, sültpaprikás-fetasajtkrém szerepelt friss zöldségekkel, pitával. Nem volt egyik eleme sem kiemelkedő, a pita szárazkás volt. A pisztáciás málnadesszert volt a legfinomabb és egyben legszebb tétel, egy kiváló francia stílusú mutatós, harsány ízvilágú, de mégis hűsítő tányérdesszert (2290 Ft). Kötelező szervizdíj nincs. A licsis limonádéban a licsi inkább szirup/aroma hatású volt (1290 Ft). Összességében 4 pont, amely lehetne 5 is egy szerencsésebb konstellációban.