00 óra előtt nincs szabad asztaluk Varjúéknak, pedig a teraszt már bővítették is a korábbi méretéhez képest. 3 óra előtt pár perccel sikerült egy remek asztalt kapnunk a teraszon, amely kellően árnyékos volt, és még a játszótérre is ráláttunk. Az asztal eredetileg 4 személyes, de kaptunk egy 5. széket, hogy elférjünk. Továbbra is van 4 féle gyerekmenü, most 1350 Ft, az árak azért fokozatosan emelkedtek itt is. A csésze húsleves mellé a főétel - zóna adag - halrudacska krumplipürével, illetve rántott csirkemell sült krumplival. A normál étlap kb. félévente kerül megújításra, de a kedvencek maradnak, pl. a kenyérlángosok, amelyek mindegyik Vakvarjú étteremben az étlap elmaradhatatlan részét alkotják. Fiam a klasszikus Vakvarjú kenyérlángost kérte (1990 Ft), amely vastepsiben érkezett, lilahagymával, parasztkolbásszal, baconnel, kukoricával összesütve. Én nem vagyok oda érte, de megkóstoltam, nem volt rossz. Férjem szintén klasszikus Wiener Schnitzel-t kért bajor krumplisalátával (2790 Ft), én pedig Cheddar sajttal és sonkával töltött jércemellet almás-zelleres salátával (2790 Ft). Ha figyelembe veszem, hogy a főételek árai már tartalmazzák a köretet és nincs kötelező szervizdíj, akkor azt kell mondjam, hogy az árfekvés teljesen korrekt. Üdítők közül levendulás limonádét ittam (4 dl 790 Ft), ami szintén kellemes volt. 5 főre 14ezer Ft-ból meg tudtunk ebédelni, és a gyerekek ételeiből még csomagoltattunk is, úgyhogy egyáltalán nem találtam drágának. A személyzet bár igen elfoglaltnak tűnt, de nagyon kedvesek és készségesek voltak. Apró kellemetlenség, hogy a környező növényekről az asztalra minduntalan hangyák másztak. Az ételek nem voltak kiemelkedőek, de megfelelő, kiszámítható minőséget nyújtottak.