Látványos az ételek elkészítése, friss alapanyagokkal dolgoznak. A kiszolgálás lehetne gyorsabb, de helyben készített ételeknél bőven elfogadható hogy pár perc és kész, de a sorbanállásra kellene megoldást találni. Pizzánál jól megoldották, mert adtak egy csipogót és jelzett, ha kész.
Ezt jó lenne megoldani pastanal is, a vendég dönt, hogy végignézi az elkészítést, ami nem semmi látvány, vagy inkább helyet foglal. A választék rendben van, rugalmasak a hozzávalók és egyéni kívánságok terén. A nyitvatartás is vendégbarát, pénteken és szombaton éjfélig lehet betérni.
Bár a választék nem túl nagy, azért találtunk az ízlésünknek megfelelő ételt. Gondolom azért nincs túl sok féle étel, mert mint megtudtam, ez egy gyorsétterem. Jártam Olaszországban, az ott elfogyasztott tészták és pizzák íze pont olyan volt, mint ebben az étteremben. Híven tükrözték a valódi olasz ízeket. Jól laktunk, az ételek kifogástalanok és finomak voltak. Visszamennénk! :-)
Imádom ezt a helyet. Nem vagyok nagy tészta evő, de ha egy jó tésztát akarok enni, akkor csak ide jövök. Nincs csalódás, csak beállított ízek és gyors kiszolgálás. Barátságos, mediterrán hangulat mellett nagyon jó áron profik keze munkája által készített ételeket és italokat lehet fogyasztani. Barista vérprofi és gyors is. Ár-érték arányban az egyik legjobb hely a városban!
Már háromszor is jártam a Vapianoban. Megunhatatlan. Nagyon tetszik az étterem kialakítása, mert amellett, hogy speciális hely, mégis egy kicsit gyorsétterem jellegű. Nagyon szuper és egyedi ötlet, hogy látom azt, ahogy a vacsorámat elkészítik, így azt is, hogy mit tartalmaz. Az ember így abban is biztos lehet, hogy amit eszik, az friss.
A salátájuk valami isteni finom már önmagában is! A tészták és a pizza szintén hozza az olasz ízeket. Nagyon tetszett, hogy sokféle utalványt elfogadnak. Az ár érték arányt tekintve vannak csak fenntartásaim, mert ugyan isteni finomat lehet itt enni, de az adagok, nem egészen felelnek meg az árnak. Mindemellett mégis azt mondom, hogy érdemes kipróbálni Én függő lettem :)
Nem tudnék olyan tételt mondani a kínálatukból, amely valaha csalódást okozott volna, legyen az bármely friss házi tésztájuk, pizzájuk vagy a zseniális bélszín carpaccio, gazdagon hintve igazi parmezánnal. A friss, cserépből legelhető fűszerekért külön plusz pont jár mindegyik Vapiano étteremnek.
Szerintem nagyon jó minőségű és ízű ételt szolgálnak fel Budapest egyik legjobb gyorséttermében a Vapianoban! Nagyon tetszik a hely beltéri kialakítása! Az is szerintem egy nagyon kellemes változatosság hogy nem hozzák ki az elkészült ételt, hanem kapsz egy úgynevezett csipogót ami csipog ha kész a megrendelt étel!
A vapiano Budapest szerintem egyik legjobb étterme, az ételeik finomak , a hangulat nagyon jó, szépen be van rendezve, dizájnosan. . . A pizzák eredeti, hagyomány alapján készülnek a szemünk láttára, azonban gyorsan készvannak. De a legjobb h amikor végeztem az ebéddel vagy vacsorával vagy reggelivel és kifele megyek az étteremből egy tál van velem szemben amiben ingyen gumicukor van! ! MIndenkinek ajánlom a helyet, nekem a kedven éttermem Budapesten!
Gyors, laza, könnyed, isteni finom. Körülbelül ezek a jelzők ugranak be a Vapianóról. Isteni kombinációkban készítik el a tésztákat, a pizzákat, a salátákat, stb. Mindig van szezonális ajánlat és azt érdemes is kipróbálni! Ha tésztát kérsz, az orrod előtt főzik meg (al dentére, persze).
Amíg a tészta fő, addig - szintén előtted - dobják össze a feltétet. Pizzarendelésnél pittyegőt kapsz, azon értesítenek, hogy elkészült az étel. Minden frissen és nagyon gyorsan elkészül. És ha ez nem lenne elég, minden asztalnál találsz friss cserepes bazsalikomot és oreganót, és üveges olivaolajat, balzsamecetet, hogy ha még szeretnél ízesíteni, megtehesd. Zseniális.
Mivel közel lakom, ezért gyakran elcsábulok a vapianoba. Nagyon természetes, finom olasz tésztákat és pizzákat lehet enni. Minden frissen, előtted készül, végigkísérheted a folyamatot. A hangulat nyitott, családias, a hely kialakítása nagyon jópofa, tágas. A süteményeket is csak ajánlani tudom, a kávé is mennyei.