Csodálkozva olvastuk a pozitív kritikákat a Wasabiról. A hely köztudottan (vagy nem? ) inkább csalódásra ad okot: a running rendszernek köszönhetően a legpörgősebb, folyamatos utántöltést biztosító időszakokon kívül mindig kicsit kiszáradt, némileg szottyos sushik, makik, nigirik (stb.
) közül lehet válogatni, nem beszélve a sokszor keményre száradt desszertekről. A hőn szeretett miso levest, amit elkészíteni pofonegyszerű, ráadásul igazi alapkaja, a Wasabiban rendszeresen elrontják! Vízízű. Az ital aránytalanul drága mindehhez (limonádé 900 Ft! ), márpedig ha eszik, meg is szomjazik az ember, tehát nem igazán kikerülhető ez a tétel.
Csalódottak vagyunk, mert az évek alatt egyre rosszabb lett a minőség, pedig rendszeresen itt tartottunk különböző eseményeket. Koszos, elhasználódott tányérok a futószallagon. A régebben megszokott ételek ritkábban jönnek, vagy nem is jönnek és ha külön rendeljük, akkor sokára, vagy egyáltalán nem érkeznek meg.
Ráadásul a frissességgel sem voltunk elégedettek. Később az egész társaság gyomra háborgott, már másodszorra, az utóbbi időben, de az első alkalom után még bíztunk abban, hogy nem az ételekhez köthető. Az összeg pedig amit fizettünk a minőséghez képest eszméletlenül magas volt. Ebben az évben voltunk itt utoljára.
Választék szegényes. Sok rizs kevés hal elv. Külön rendelést felveszik, de nem hozzák ki. Teljesen kihűlt "meleg" ételek. Értékelhetetlenül lassú és hibás kiszolgálás. Pincér: A kávéhoz cukor a másik asztalon WTF ? Szemérmetlenül drága italok. Egy autentikus japán ember meg nem enné ezeket a japánnak kinevezett ételeket.