Minden évben készülök legalább egy Wasabi-látogatásra. (Több sajnos nem nagyon szokott beleférni. ) Merthogy imádom a running sushi-rendszert, szeretek várni egy-egy jó "fogásra". Az egyik soron a hideg készítmények jönnek (sushik, makik, édességek, levesek, egzotikus gyümölcsök), másikon a meleg ételek.
Nagyon finomak az adagok mivel sok adagot is meglehet enni, nagyon jól laktunk és jól éreztük magunkat. Aki egy különleges helyen különlegeset akar enni az itt jó helyen jár. Briliáns. Máskor is elmegyünk, sőt minden héten egyszer ha tehetném, így sokáig is élünk, mivel sok antioxidánst tartalmaznak a japán ételek. A deszertek is briliánsan varázslatosak! ! !
Az első sushi étterem élmény. A futószalag mellé foglaltunk asztalt, tehát a korlátlan fogyasztásra. Emiatt is érdemes lehet egyszer kipróbálni. Egyedi a megoldás. Amíg nem voltunk, el sem tudtam képzelni, hogy gyakorlatban hogy működik a "szalagozás"? ! De a falatkák csak jönnek, jönnek.
Legközelebb lehet, hogy étlap szerint szeretnék választani, mivel a szalag mellől alig bírtunk felállni, olyan jól laktunk. Bár, ez már több volt annál. Tele ettük magunkat. Nem lehet abba hagyni. Hiába laktál jól, még jön egy guszta falat a szalagon, amit még nem kóstoltál, úgyhogy "ezt még muszáj", kész is az eredmény: levegő után kapkodsz és alig tudsz felmászni a kijárathoz vezető lépcsőn. De megéri, nagyon is! Több helyről rendeltünk már sushit, azt kell, hogy mondjam, hogy a wasabi az egyik legjobb, ha nem a legjobb. Emellett a többi étel is nagyon ínycsiklandó. Szerintem megéri az árát maximálisan, egyszer-egyszer érdemes betérni. Hangulatos étterem, tervezzük a visszatérést.