The Aquincum Hotel Budapest Budapest bemutatkozása
The Aquincum Hotel Budapest négycsillagos kényelmet, széleskörű konferencia-lehetőségeket, valamint egy csodálatos wellness-központ szolgáltatásait kínálja, összhangot teremtve üzlet és pihenés között.
Összességében jól éreztem magam, azonban a más ötcsillagos szállodákban tapasztaltakhoz képest pici csalódás ért, ez pedig az étkezéseknél történt. Az első nap vacsoránál derült ki, hogy a háromfogásos büfé vacsora a szálloda által összeállított leves/előétel-főétel-desszert kombináció.
Nem lett volna ez annyira nagy baj, de a felszolgáló nem úgy viselkedett, ahogyan az egy ötcsillagos szálloda alkalmazottjától elvárható. Kérdésünkre, hogy lehetne-e más levest kérni, kategórikus nemmel válaszolt, én eddig ilyennel ötcsillagos szállodában nem találkoztam, mert mindig van megoldás azért, hogy a vendég kívánsága teljesüljön. De még jött a többi: csak erős pistát tud hozni, nincs erős paprika, csak 7 dcl-es vizet szolgálnak ki. Ekkor már a menedzsert is tájékoztattuk, aki viszont szépen és profi módon oldotta a feszültséget. Az utolsó nap reggelén minket ugyan nem ért kellemetlen élmény, azonban az egyik felszolgáló azért, mert a külföldi vendégek nem oda akartak ülni, ahol ő már újból megterített, magyarul csúnyán káromkodott az egész étteremben, minden egyes külföldi bejövetelénél. Csak mi értettük és nem igazán tetszett, még akkor sem, ha mindenkinek lehet rossz napja. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat, de nem volt bennem nagy szomorúság amiatt, hogy véget ért a pihenés.
a színvonal nem éri el a három csillagost sem nem férne ide a problémák sorozata,főleg az háborított fel,hogy a pincérek lenéztek minket és nem is törődtek velünk,az étel átlagos, a szoba silány,kényelmetlen,nem megyek többet ide az tuti nem ajánlom senkinek
Elsősorban a szálloda elhelyezkedése miatt esett rá a választásunk. A Télness csomag szolgáltatásai pedig minden jóval elláttak bennünket. Az étterem és a wellness-részleg is megnyerte tetszésünket. A vacsora menűsor kínálata igényes, az ételek elkészítése és felszolgálása hibátlan volt.
Egy nagyon szép hétvégét töltöttünk ott párommal. A wellness részleggel nagyon megvoltunk elégedve. A személyzet kedves és segítőkész volt. Bármilyen kérdéssel fordultunk hozzájuk. Az ételek nagyon finomak voltak. Mindent frissen készítenek. Mi az executive részen voltunk. Amihez külön recepció tartozik.
Hétvégi kikapcsolódásra érkeztünk a férjemmel a szállodába. Összességében csak pozitív élményben volt részünk. A személyzet profi és kedves, segítőkész. A wellness részleg tökéletes, tiszta, és hatalmas. A szoba tiszta, hibátlan, kényelmes ággyal. (Egyetlen megjegyzés: jó lenne a fürdőkádhoz zuhanyfüggöny).
A reggeli hatalmas választékú, isteni fogásokkal. Gluténmentes és bio ételek is megtalálhatóak voltak, ami kifejezetten pozitív! 11-ig lehet reggelizni (nem sok ilyen szálloda van), és 10 órakor ugyanúgy fel volt töltve minden, ahogy reggel 7-8 órakor. A személyzet itt is udvarias, kedves, mosolygós volt. Szóval mindenkinek ajánlom, fantasztikus hely! !
A szálloda elhelyezkedése jó,talán a hév zaja lehet zavaró reggeltől. Az ellátás átlagon felüli,a személyzet felkészült,bár pár dolgot egyeztetni kellett velük a csomag tartalmából. Gondolok itt a parkolásra és az egyszeri félpanziós étkezésre. A szobában lévő ágy matraca nagyon "süppedős",számomra ez nem volt pihentető.
A vendégkörük jellegzetes,de meg lehetett szokni. Ami kellemetlenség volt a parkoló felett lévő fákról levéltetvek piszkították be az autót,de egy mosás egyébként is ráfért már.
A hotelben alapvetően mindennel elégedettek voltunk. A szoba berendezése azonban kissé már régies, cserére szorulna. Az ágyak túl puhák, süppedősek, aki keményebb felülethez van szokva, annak az alvásnál problémát jelentenek. Az ellátás hibátlan, az ételek bőségesek és nagyon ízletesek, minden igényt kielégítenek.
A kiszolgálással sem volt semmi probléma, a pincérek és a személyzet nagyon figyelmes és segítőkész. A wellness részleg nagy megelégedésünkre szolgált, hatalmasak a medencék, az úszni vágyók sem panaszkodhatnak,de a meleg vízre vágyók, sőt a jaguzzikedvelők is kellemesen tölthetik el itt a szabadidejüket. Számunkra furcsa volt, hogy külön működik a férfi és a női szauna, hozzászoktunk már a koedukált változathoz. Összességében tehát kellemesen töltöttük el itt a hétvégét, és biztosak vagyunk abban, hogy ebbe a hotelbe még máskor is visszatérünk.
A hotel egyike azon budapesti szállodáknak, amelynek valóban értékelhető wellness részlege van, réadásul igen impozáns kialakítású. Kevés vendég használta ott tartózkoásunkkor, így nagyon pihentető is volt a fürdőzésünk. A reggeli valóban bőséges volt, igazán széleskörű kínálattal büszkélkehetnek.
A csomagban felszolgált vacsora menűsoros volt, igen kiváló, és elegendő. A személyzet kifogástalanul végzi munkályát. A tömegközlekedés 300 méterre, így a leggyorsabban eljutottunk valamennyi célállomásunkra. Mindent egybevetve számunkara a lehető legjobb választás volt. Szívesen visszatérek, és szívesen ajánlom minenkinek.
Nagyon jó választás volt a The Aquincum Hotel Budapest! Minden *-os 5 ös. Részletesebben: A személyzet udvarias volt, wellnessben barátságos segítőkész fogadtatás. Az éttermi fogadtatást tetőzték a rengeteg finomsággal. Tisztaság,kényelem szuper. Elhelyezkedésre is 5 pontot adok mert van nagy parkolója illetve garázsa.
Pár perc alatt a belváros is és Budapest nevezetességei könnyen elérhetők kocsival. Tömegközlekedéssel is nagyon egyszerűen megoldható Budapest látnivalóinak felkeresése a szállodától. Szauna van férfi és női ez kicsit meglepet, hogy nem koedukált. Lelki sérülést nem okozott 25 év házasság után 10 percet külön szaunázni. Gőzben már együtt ücsöröghetünk és csacsoghattam férjemnek. Már most beszélünk tágabb családban róla, hogy újra megyünk, de már velük. Mindenkinek csak ajánlani tudom a The Aquincum Hotel Budapestet. Szuper! ! ! Köszönettel. Farkas Lászlóné Debrecen
Tetszett a Hotel igényes belső kialakítása, az általános tisztaság, a személyzet udvariassága, a kényelmes elhelyezés. Zavaró volt viszont a mosdónál tapasztalt dugulás (lassan folyt le a víz), a 24 órában hallható kb. 20 Hz-es infrahang (különösen éjszaka), továbbá az úszómedence egyik végén a túl sekély víz.