The Aquincum Hotel Budapest Budapest bemutatkozása
The Aquincum Hotel Budapest négycsillagos kényelmet, széleskörű konferencia-lehetőségeket, valamint egy csodálatos wellness-központ szolgáltatásait kínálja, összhangot teremtve üzlet és pihenés között.
Nem szálló vendégek voltunk, csak a wellness részleget vettük igénybe. Gyönyörű helyszínen 2 termálmedence és egy úszómedence várja a kedves vendégeket. Emellett külön férfi és női finn szauna, illetve gőzszauna teszi teljessé a testi-lelki kikapcsolódást.
Abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy mindössze 10-en voltunk egész nap a wellness részlegben, így igazi kikapcsolódást jelentett számunkra, mert mindent maximálisan kihasználhattunk.
A hotel elhelyezkedése tökéletes sétához, főleg a téli időszakban, amikor vásárok is vannak a környéken. A személyzet kedves, mindenki barátságos és segítőkész. Reggel bőséges a választék a reggelinél, friss minden. A wellness klassz, de nagy negatívum, hogy bármikor jártunk itt, a jacuzzi sosem működött.
Többször is jártunk a hotelben, számunkra kedves hely. A személyzet átlagos, semmi extra, maga a hotel szép, tiszta, teljesen rendben van. A szoba kényelmes, tiszta, minden rendben van vele, nem elavult és nem is retro, látszik, hogy figyelnek rá. A wellness részleg nagyon klassz, szeretjük, bár amikor mi voltunk eddig még soha nem üzemelt a jacuzzi.
. . ami elég bosszantó. A reggeli kínálat pazar, tökéletes minden. Az idős hölgy aki a tükörtojást készíti frissen (és a többi tojásos ételt) nagyon kedves, kifejezetten megmaradt bennünk (szóvá is tettem számára, hogy ilyen gyönyörű tojást még életemben nem láttam), remélem Ő lesz legközelebb is :) Egy szó mint száz, szeretjük a helyet, biztosan többször vissza fogunk még menni.
Másodszor jártunk a szállodában a férjemmel, ismét nem kellett csalódnunk. Nagyon jó helyen van, tiszta, a személyzet korrekt, profi és kedves. Mindenben segítőkészek, felkészültek. A szálloda wellness részlege profi, a medencék tiszták, bár egyetlen negatívumként értékelném a jacuzzit, ugyanis a 3 nap alatt míg ott voltunk egyszer sem működött, "műszaki hiba miatt".
Ez elég bosszantó volt, mert a kikapcsolódáshoz jó lett volna az is. A reggeli választéka óriási, nagyon finomak az ételek. A tükörtojást készítő idős hölgy egy tünemény, kedves, aranyos, megérdemelne egy kis jutalmat, mert a reggeliztető személyzet közül Ő volt egyedül mosolygós, barátságos. A szobák tiszták, modernek, kényelmes az ágy. Összességében mindennel meg voltunk elégedve, a jacuzzi volt az egyetlen negatívum. Biztosan fogunk még máskor is menni!
Az ittjartam. hu-h nyertünk egy 2 éjszakás szállást reggelivel együtt. Először pechesnek éreztem magam, hogy éppen egy budapesti szállodát sikerült megnyerni, hiszen mi is itt élünk a fővárosban, ráadásul korábban jártam is már ebben a hotelben szakmai továbbképzésen, de végül úgy döntöttünk, ha már így adódott, miért ne használnánk ki a lehetőséget.
A 2 ágyas superior szoba ára igencsak borsos lett volna, 82. 000 Ft/éjszaka. A szoba az Árpád híd és a közeli templom felé nézett. A parkolás a mélygarázsban 3600 Ft-ba kerül naponta, de a szálloda jóvoltából ezt sem kellett fizetnünk. A fürdőszoba tágas, fürdőkádas, sampon, tusfürdő, szappan is volt bekészítve. A szoba elég tágas, kábeles internet és wi-fi is működik, a tévében viszont elég kevés volt a magyar csatorna, inkább a nemzetközi hír csatornák domináltak. A -1 szinten található wellness részleg is minden kényelmet kielégít, ráadásul naponta reggel 6-tól este 10-ig nyitva van. 3 db medence, jakuzzi, 2 gőzfürdő, külön női és férfi szauna, infraszauna is található benne. Fürdőköpenyt, szauna lepedőt és külön törölközőt is biztosítottak. Minden nagyon tiszta, szépen karbantartott, pedig elég sokan voltak a szállodában, döntő többségében külföldiek (németek, osztrákok, oroszok, kínaiak). Örülök, hogy eljöhettünk ide, ezúton is köszönjük az ittjartam. hu csapatának ezt a kellemes 2 napot!
Elsősorban a szálloda elhelyezkedése miatt esett rá a választásunk. A Télness csomag szolgáltatásai pedig minden jóval elláttak bennünket. Az étterem és a wellness-részleg is megnyerte tetszésünket. A vacsora menűsor kínálata igényes, az ételek elkészítése és felszolgálása hibátlan volt.
Egy nagyon szép hétvégét töltöttünk ott párommal. A wellness részleggel nagyon megvoltunk elégedve. A személyzet kedves és segítőkész volt. Bármilyen kérdéssel fordultunk hozzájuk. Az ételek nagyon finomak voltak. Mindent frissen készítenek. Mi az executive részen voltunk. Amihez külön recepció tartozik.
Hétvégi kikapcsolódásra érkeztünk a férjemmel a szállodába. Összességében csak pozitív élményben volt részünk. A személyzet profi és kedves, segítőkész. A wellness részleg tökéletes, tiszta, és hatalmas. A szoba tiszta, hibátlan, kényelmes ággyal. (Egyetlen megjegyzés: jó lenne a fürdőkádhoz zuhanyfüggöny).
A reggeli hatalmas választékú, isteni fogásokkal. Gluténmentes és bio ételek is megtalálhatóak voltak, ami kifejezetten pozitív! 11-ig lehet reggelizni (nem sok ilyen szálloda van), és 10 órakor ugyanúgy fel volt töltve minden, ahogy reggel 7-8 órakor. A személyzet itt is udvarias, kedves, mosolygós volt. Szóval mindenkinek ajánlom, fantasztikus hely! !
A hotelben alapvetően mindennel elégedettek voltunk. A szoba berendezése azonban kissé már régies, cserére szorulna. Az ágyak túl puhák, süppedősek, aki keményebb felülethez van szokva, annak az alvásnál problémát jelentenek. Az ellátás hibátlan, az ételek bőségesek és nagyon ízletesek, minden igényt kielégítenek.
A kiszolgálással sem volt semmi probléma, a pincérek és a személyzet nagyon figyelmes és segítőkész. A wellness részleg nagy megelégedésünkre szolgált, hatalmasak a medencék, az úszni vágyók sem panaszkodhatnak,de a meleg vízre vágyók, sőt a jaguzzikedvelők is kellemesen tölthetik el itt a szabadidejüket. Számunkra furcsa volt, hogy külön működik a férfi és a női szauna, hozzászoktunk már a koedukált változathoz. Összességében tehát kellemesen töltöttük el itt a hétvégét, és biztosak vagyunk abban, hogy ebbe a hotelbe még máskor is visszatérünk.
A hotel egyike azon budapesti szállodáknak, amelynek valóban értékelhető wellness részlege van, réadásul igen impozáns kialakítású. Kevés vendég használta ott tartózkoásunkkor, így nagyon pihentető is volt a fürdőzésünk. A reggeli valóban bőséges volt, igazán széleskörű kínálattal büszkélkehetnek.
A csomagban felszolgált vacsora menűsoros volt, igen kiváló, és elegendő. A személyzet kifogástalanul végzi munkályát. A tömegközlekedés 300 méterre, így a leggyorsabban eljutottunk valamennyi célállomásunkra. Mindent egybevetve számunkara a lehető legjobb választás volt. Szívesen visszatérek, és szívesen ajánlom minenkinek.