A város központjának közelében, a 7-es busz vonalán, a Városliget és a Sportaréna szomszédságában található a Cházár András utca, amely épületeivel az igazi villa-negyedet idézi. A Dominik Panzió 37 szobája a 19. században épült Domonkos templom mellett, egykori egyházi épületben lett kialakítva, egyszerűen, de stílusosan.
Kedves udvarias személyzet, kellemes tiszta környezet a szobák mindig tiszták voltak ,nagyon jó. A reggeli változatos és kielégítő volt. A szállodától minden elérhető volt, jó a busz közlekedés. A lift mindig müködött. A programok szervezésében mindig segítettek. Minden nagyon szuper volt és, kellemesen éreztük magunkat.
Mindennel megvoltam elégedve! A recepción a dolgozok rendkivűl udvariasak és mosolygosak. . . ami a mai vílágban ritkán tapasztalok! A szoba tiszta és kényelmes a fekvő hely. Lehet hogy az Én figyelmemet mellőzte az a tény hogy külön volt a zúhanyzó! Ami egy kicsit zavaró volt ,és ez nem a Panzió hibája. . . . .