A Danubius Hotel Flamenco a Feneketlen-tó partján fekszik, kellemes budai zöldövezetben, csupán néhány buszmegállóra a belvárostól és a budai vártól. A négycsillagos szálloda hatalmas konferencia-rendezési kapacitással, színvonalas fitness-szolgáltatásokkal, valamint kényelmes szobákkal várja vendégeit.
Először voltam a szálloda vendége. Abszolút pozitív véleményem van róla. A személyzet roppant udvarias, segítőkész. Nem tolakodó, nem közönséges. Csak jót tudok mondani róluk. Az étteremben kiváló vacsorát szolgáltak fel, bár ezt kicsit drágának találtam. A minőség azonban rendben volt. :) A szoba roppant kényelmes, tiszta volt.
A munkám miatt többször kellett a budai telephelyre jönnöm, legtöbbször egy hétre. Ilyenkor mindig itt szállok meg. Az első alkalmakkor a 6. emeleten volt szobám, abszolút elégedett voltam. A reggelihez sem kellett lemennem, odafenn szervírozták, a választék bőséges volt. Később a 2. emeletre foglaltam szobát, de ott sem tudok negatívumról beszámolni.