Bajor Panzió Aparthotel Bük, Bükfürdő bemutatkozása
A Bajor Panzió Aparthotel 2003-ban épült Bük centrumában. Vendégeit kényelmes szobákkal és apartmanokkal, őrzött parkolóval, kerti medencével, sportolási lehetőségekkel és egészségmegőrző programokkal várja. Az 1500 méterre található Gyógy- és Termálfürdő megközelíthető autóbusszal vagy kisvonattal, amelynek megállója a panziótól csupán 100 méter távolságra van.
Nagyon jó éreztük magunkat a reggeli nagyon finom és kiadós volt a szobák nagyon tiszták és rendezettek voltak a személyzet udvariasak és aranyosak.Összességében minden rendben volt.Köszönünk szépen mindent!
Három napot töltöttünk itt. Nagyon jól éreztük magunkat. Most voltunk itt először, de úgy fogadtak, mintha régi barátok lennénk. Mindenhol tisztaság illata volt. Nemrég kiderült étkezési problémámat is diszkréten kezelték és maximálisan élvezhettem én is az étkezéseket. Az ott dolgozó fiatal ember kedves, udvarias segítő kész volt. Remélem még vissza tudunk menni.
Párommal töltöttünk el három napot! Szállásközvetítő oldalon [moderálva - a szerk. ] foglaltunk. Korrekt, kedves fogadtatás, csodálatos szobát kaptunk. 7. -est. Ami udvar fele nézett. Jo volt madárcsicsergésre ébredni. Szoba csodálatos, tisztaság mindenhol. Az étteremben kedves fiatalember fogadott és szolgált ki bennünket.
Köszönet neki kedvességéért. Semmi negatívumot nem tudok írni. Reggeli elég volt, vacsorára is oda mentünk, nagyon finom volt minden. Legközelebb újra ide megyünk! !
Bajor panziót csak ajánlani tudom azoknak akik egy kicsit ki szeretnének kapcsolódni!Tiszta szobák, kedves személyzet, finom étel és jakuzzi használat, privát, behűtött pezsgővel igazi kikapcsolódás szerintem fiatalnak, idősnek!Nyáron a gyerekekkel fogunk visszamenni!
Nagyon szuper hely,csak ajánlani tudom mindenkinek! Igaz "csak" 2 éjszakát töltöttünk itt,de nem tudnék olyan dolgot mondani ami nem tetszett. A környezet szép tiszta és rendezett,az udvaron lévő medence igazi felfrissülést nyújtott a kánikulában. Az itt dolgozó emberek (a felszolgálótól a tulajdonosig)mindenki segítőkész és barátságos.
Az ingyen használható bringák is normális állapotúak. A reggeli is valóban bőséges úgy választékban mint mennyiségben. Van minden ami csak szem szájnak ingere. :) A szoba kényelme azért "csak" JÓ (4) mert számomra az otthoni saját ágyam a legkényelmesebb. (ez nem a panzió hibája) Röviden összefoglalva nagyon jó hely,nagyon jó áron, és csak ajánlani tudom mindenkinek. :)
Kellemes, csendes környezet, szép és kellemes szobák. Felszerelésben is bőven nyújtotta azt, amire szükségünk volt. Jól lehetett pihenni, családias. Talán a Wellness részleg nem volt túl nagy, de a célnak megfelelt. Gondolom nyáron kicsit más a kültéri medencével. Akár el tudnám képzelni nyár végén is, bár nincs közel Budapesthez. Az ételek finomak, jó minőségűek voltak és nem utolsó sorban bőségesek.
A recepciós üdvözlő limonádéval várt bennünket. Volt jakuzzi és kinti medence. A kerékpárt ingyen lehetett használni. A Szállásvadászaton rendeltem meg a szállást, ahol az volt írva ha ott rendelem meg ingyenes jakuzzi használatot kapunk, helyette ingyen kinti medence használatot kaptunk a jakuzzi 2 órára 8000 forint volt.
Korlátlan teafogyasztást is írtak sajnos azt nem kaptunk. A reggeli kicsit drága volt egy főnek: 3500 forint, fele árban tudtunk ebédelni menűs ebédet a fürdőnél. Ősszeségében nagyon jól éreztük magunkat, jó kiindulási pont volt a szálló a környék bejárásához.
A képek alapján szép minden, de a valóság mást mutat. Elsősorban az ingyenes kerékpár és a medence miatt döntöttünk a szállás mellett. A medence koszos, a jakuzzit 1 napig nem lehetett használni, aztán meg állandóan telt házas volt. A szaunáról abszolut nem tájékoztattak bennünket, tehát ezt is kihagytuk.
A kerékpárok olyan állapotban voltak, hogy nem tudtunk élni a lehetőséggel. Végül is semmi szolgáltatás nem volt. Földszinti szobát kaptunk, nagyon sötét van, de legalább jó fényű égőket raknának. Mellettünk a házi bácsi szobája volt, akitől a frász kerülgetett, mert mindig a közös használatú folyosón ült. A reggeli egyhangú, de legalább van. Sajnos nem nyert meg bennünket, nem éreztük jól magunkat. de voltak akik igen, ez ízlés kérdése. :)
A szobában (mi esetünkben a 16-os) elhelyezett ágy alvásra, pihenésre teljes mértékben alkalmatlan volt. Minden levegővételnél recsegett és hatalmas lyuk volt a matracban. A mosdókagyló törött volt, igénytelen javítással oldották meg. A szobában volt klímaberendezés, mely külön térítéssel volt igénybe vehető.
Az étteremben két úriemberhez volt szerencsénk. A fiatalabb úriember nagyon kedvesen szolgálta ki a vendégeket. A másik úr azonban minősíthetetlen, egyáltalán nem vendégbarát hozzáállást tanúsított. Zokon vette,ha a vendégek bármilyen kérdést feltettek. Példaként említeném, hogy felháborodva jegyezte meg a reggelinél,hogy ma milyen sok kenyeret ettek a vendégek. A 8:00 és 10:00 közötti reggeliidőszakban 9:00 órakor már nem volt kenyér és még hosszasan sorolhatnám. A magánéletét hangosan, hosszasan beszélte meg telefonon,amelyet nekünk vendégeknek is hallgatni kellett. A recepciós hölgy nagyon kedves volt.
Nagy csalódás , sötét helyezkedésű szobák, Csatlakoznèk az előttem szóló úrhoz, Tisztaság: fekete hosszú hajszàlak a fürdőkádban, koszos agyora kifeküdt matracok, koszos padló , 5 éjszaka alatt egyszer sem volt takarítva ,
Bajor Panzió Aparthotel válasza
Tisztelt Rettenet vendég . Melyik szobában tetszett lenni? Minden szobánk dél nyugati fekvésű,és ebből adódóan nagyon világos. Minden nap személyesen ellenőrizzük a kis takarításokat.